Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dartonita

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Talpig fegyverben pont a legjobb korban érkezett meg a mozikba. Manapság, amikor szinte mindenki a média gátlástalanságán, az internetes trollok kontroll nélküli őrjöngésén, sőt általánosságban az emberi hülyeségen mérgelődik napi szinten, témafelvetését tekintve az említett film keresve sem…..
Sokszor, amikor megkerestek egy viselkedési problémával, elmondjátok, hogy ti megpróbáltátok a cicát a viselkedés után büntetni, hogy érezze, hogy rossz dolgot csinált. Jellemzően a vízspriccelő szokott sokszor előfordulni, illetve hogy bezárjátok valahova vagy kizárjátok valahonnan. Elmondom, hogy…..
Éry Balázs Cigánybűnözés 2020.06.08 14:08:30
Fura dolog az előítélet; ha valahol cigányozni kezdenek, nekem rögtön az érsebészet jut az eszembe.  Ahogy a szám elé kaptam a kezem, mindenem csuromvér lett. A többiek sóbálvánnyá merevedve figyelték a horrorfilm-jelenetet. Imént még az asztalnál ültem az adyligeti határőrlaktanya…..
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
dartonita 2020.04.17 23:38:11
@ekat: Notino-n néztem meg. Régebben rendelgettem tőlük, nem volt velük problémám.
Itt vaz ősz, itt van újra, de a strandszezon végén sem kell Xiaomi nélkül maradnunk..
Már mozikban az Übergáz (Stuber), hamarosan várható róla a kritikám! Az előzetesek szerint pedig működőképes lesz az összhang Dave Bautista és Kumail Nanjiani között. Ennek örömére pedig úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a 10 legjobb haverpárost, akik így vagy úgy, de maradandót alkottak. Igyekeztem…..
"A Trónok Harca végleg megváltoztatta a tévézés történetét" - hangzik a közhely mindenünnen. De hát, igaz. Most pedig a szíved (vagy hőbörgő news feeded) után a hangládád mellé is belophatja magát... Ha van elfekvőben úgy 7+ millád...
  Timothy Garton Ash brit történész többször is kifejtette az álláspontját Orbán Viktor hatalomgyakorlásáról. Legutóbb a The Guardian hasábjain bírálta az „illiberális demokrácia” magyar változatát. Van egy nemzetközi kommunikációra szakosodott államtitkárunk, Kovács Zoltán, aki ilyenkor…..
dartonita 2019.07.05 15:59:34
@Sir Galahad: megtalálják, csak minek? Nyugdíjaséknál a basic kábelcsomag a menő, mert "mindegy mi az, csak valami szóljon je!" Ezenkívül ők még abban nőttek fel / éltek, hogy az egyes meg a kettes "A Tévécsatorna", oszt jóccakát.
dartonita 2019.07.05 17:41:36
@Sir Galahad: félreértés ne essék, én sem nézem le őket. De a vidéki idősek között akkor is kevés olyat találsz, aki az M1-M2-TV2-nótatévé kombón kívül sűrűn kapcsolgatna máshová is.
dartonita 2019.07.05 18:06:12
@Buszex: én inkább nem minősíteném a te szüleidet, de hogy nem sikerült belőled embert nevelniük, az egyszer biztos. Milyen ordas bunkó viselkedés már más családtagjait látatlanban lehülyézni? Neked hogy szokott állni a szád, amikor anyádat szidják?
A digitális gépek forradalma előtt szinte minden család tulajdonában volt legalább egy fényképezésre és/vagy videózásra alkalmas eszköz. Tekintsünk vissza a nyolcvanas évek végére, és nézzünk meg 5 olyan dolgot, amelyet mára teljesen elfeledtünk.   1. Panasonic PhotoVISION 3100 Ismerjük a…..
dartonita 2019.07.02 16:27:46
@Before: fura fogalmad lehet arról, mi a normális...
Egyetlen gyerek született az 1986-os atomkatasztrófa után a kitelepítési zónában, de szerencsére egészséges felnőtt vált belőle...
dartonita 2019.06.16 14:44:19
@acycloren: aham... bókoltál mi? Nyugtass meg, hogy nem ember vagy, hanem valami elb@szott chatbot, ami most tanul kommunikálni...
Férfiszív Forever alone? 2019.06.13 07:18:14
Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban is. Vannak, akiknek ez semmit nem jelent, hiszen talán egész életükre tudatosan ebben az életformában látják a saját boldogságukat. Mások fordulóponthoz, válaszúthoz érkeztek. Az egyedül felépített csillogó élet (vagy éppen csak…..
Civilizációnkat nap mint nap végveszély fenyegeti. Mire nagy nehezen lecsökkent az atomháború kockázata, jött a globális felmelegedés vagy a legújabb potenciális, fajunkat kiirtani képes apokalipszis fenyegető réme (melyről lentebb írásom szól). Szerencsére titkos kormányzati…..
dartonita 2019.06.12 21:58:12
@villanyember: nemtom ki vagy, de nem szeretlek :-) öt perce van sírós röhögőgörcsöm és nem bírom abbahagyni :-D
Az oroszok már a spájzban vannak; Csak egy maradhat; Bunkó vagy, Bugsy; Fussatok, bolondok; Why so serious; This is Sparta – néhány filmes szöveg, ami mára szállóigévé vált. A felsorolt idézetek gyakran tűnnek fel a neten mémek és kommentek formájában, valamint baráti beszélgetések során is rendre…..
Nem olyan régen bemutattuk a Trónok Harca című sorozaton alapuló gitársorozatot, melyet a Fender dobott piacra. Természetesen az elég egyedi (és borsos árú) lantokat a nagyok kezébe is odaadták egyfajta promóció gyanánt, az alábbi videóban azt leshetitek meg, hogyan nyomja három ász, Scott Ian, Tom…..
  Választások közeledtével valahogy mindig nő a hazánkra - és egész Európára - leselkedő migrációs nyomás. Ja nem...
dartonita 2019.04.11 18:31:53
@MAXVAL bircaman közíró:
Családellenesség = feminizmus
Aha, neked meg azt a hímsoviniszta kurv@@nyádat...
Kérlek ne sértődj meg. Valójában a kurv@@nyád csak egy jelkép. Azt jelenti, hogy nem értek veled egyet.
Véget ért a felvételi. A lányomat és engem már nem érintett, mi tavaly estünk át ezen a tortúrán. Akkor összeomlottunk, mert teljesen kilátástalan helyzetbe kerültünk. Aztán Isten, sors, Univerzum, az élet megoldotta. És csodásan. A lányom azóta gimnazista, majdnem mindenből ötös tanuló. Pedig annak…..
Eljött az idő, hogy (több, mint hat évvel az első után) sort kerítsek a blog tíz éves történetének második gasztroposztjára.  A gólyafos egy fánkféleség. Igen, elismerem, se a vaskos humorú név, se a bumfordi forma, amire utal, nem étvágygerjesztő elsőre, de aki megkóstolja, nem bánja meg. Mi…..
dartonita 2018.12.24 17:50:11
Nehéz a formatervezők élete - hogy a praktikusságot, a funkcionalitást és az egyediséget is egy kompakt eszközbe tudják beletölteni. Sokszor ez nem is igazán sikerül, és a tökéletes teremtmény helyett inkább torzszülött jön létre. Ilyenekből válogattunk 10-et...
Még a legalaposabb tesztelés mellett is becsúszhat valami hiba, legyen szó tervezésről vagy dizájnról. Aztán az internet jól sárba döngöli a kiadót érte. Ilyenkor a gyors reagálás a legjobb megoldás, ha komoly sebek nélkül akarnak kimászni a slamasztikából. Három estet szedtem össze, amikor nem…..
dartonita 2018.10.25 18:23:17
@dtibor: na ez se rossz :-)
Hétszáz évvel Krisztus után portyázó viking hordák értek partot a mai Skócia területén fekvő Orkney Islandnél, ahol mérhetetlen vérszomjukban teljes falvakat mészároltak le. Még ennél is szerencsétlenebbül járt egy fiatal kelta harcos, Dillion, akit a különösen kegyetlen vérsas rituálé szerint…..
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
dartonita 2018.09.09 12:49:51
@vénkujon: szóval az ország az egy faszság. Van benne valami...
Itt a dinnyeszezon, és mi már elég rendes mennyiséget elfogyasztottunk. Már teszteltünk több, mint 100 konyhai kütyüt és most bemutatnánk kettőt, ami egyszerűbbé teszi a dinnyefogyasztást...