Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmt#

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez az, amit nehéz elviselni a magyar amerikaifutballban. Alig vannak hírek és ha lenne hír, az sem kerül fel semmilyen csapat vagy hírportál oldalára. Pedig gondolom pár embert érdekelne, mi is lesz idén a magyar fociban és úgy általában mi a helyzet. Ilyenkor felmerül bennem,…..
tmt# 2010.01.22 09:28:30
Amikor a farkas megette a tigrist és a cápa megmenekült a tehenész elől; kicsit sok itt az állat, de hát mire is számítunk egy amerikaifoci meccsen? Illetve kettőn, mivel az idei magyar bajnoki elődöntőkről lesz szó a továbbiakban. Ilyen elemzés féle, de leginkább csak keresetlen…..
tmt# 2009.10.26 14:47:26
@kalo bc85: Úgy szólt a magyarázatuk, hogy a play végén megállították az órát, amíg a kupac alól kibányásszák a labdát.
És nem csak nálunk fogad ováció egy nyaksérülést. A Jessica Gil Ortiz kolumbiai tornász tesztelte a nyakcsigolyáit, az alábbi videó alapján azok "A", azaz "Aztakurva, hogy birtad ki?" minősítést kaptak. Forrás: break..
még 1 yard Magyar elődöntők 2009.10.19 15:55:00
Elérkeztünk az első osztály alapszakaszának végére, a Wolves, a Cowboys, a Győr és a Nyíregyháza jutott a rájátszasba. Lássuk hogyan végeztek a csapatok, mi várható az elődöntőkben. Csapat Győzelem Vereség…..
tmt# 2009.10.20 10:24:59
@Tightend: "Azon csapatoknak, melyek 2009. évben az MAFL Veritas Gold Divízió I. osztályú bajnokságban
szerepelnek, kötelesek egy csapatot indítani a „VERITAS GOLD” III. Magyar Junior Kupán. Ennek
elmulasztása esetén az azt nem teljesít egyesület a következ évben egy osztállyal lentebb kerül
besorolásra, valamint 150.000 forintig terjed pénzbüntetéssel sújtható." (Junior versenykiírás)
Bobby Baccala és utastársai gyöngyöző homlokkal konstatálták, hogy dugóra mindig számítani kell. Csak azt nem érti senki, ha megelőzhető, mért nem tesznek érte? Aki esetleg nem emlékszik vagy nem olvasta a szöszis posztot :)  Igazság szerint már jó másfél hete…..
Nem találunk szavakat gym panaszára, aki ahelyett, hogy bevárta volna a történelmi rálátást (5-10 év), rohant befizetni a centrumos bírságát, majd amikor másfél hónappal később újra felszólították, újra befizetett. Teljesen felesleges félelemben élni, hiszen az…..