Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Léni.

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zafír e v e r o u r s 2018.03.02 01:05:23
                  Anno, mikor megcsináltam a legelső blogom, nem azért tettem, mert úgy éreztem ez nekem annyira menne, hogy erre talán más is vevő lehet. Egy akkori nagyon jó barátom unszolására történt. Nem volt mögöttem más, csak néhány több száz like-os bejegyzés a Pesten Hallottamban,…..
Zafír X,Y - Z nélkül. 2018.01.06 21:04:25
  A fény harcosa hisz. Hisz a csodákban, és mert hisz bennük, meg is történnek. Biztos benne, hogy a gondolkodása megváltoztathatja az életét, és mert biztos benne, meg is változik az élete. Bízik benne, hogy rátalál a szerelemre, és mert bízik benne, rá is talál. - A fény harcosának…..
Anno, mikor megírtam a „Változtass, hogy változhass” bejegyzést, nem gondoltam, hogy eltelik egy év mire idekerülök.   A minap elgondolkodtam azon, hogy a türelem, amit éveken át tanultam, hogy tud így eluralkodni rajtam. Türelem vagy remény. Néha magam sem tudom. Türelmes vagyok, mert reménykedem…..
    Mindenki életében eljön a pont, amikor azt mondja, így már nem mehet tovább. Tudjátok, ismerik sokan a képet a házról ahol elromlik a csap. A lehető legrosszabb döntés felgyújtani, és venni egy olyan házat ahol a csap is jó. Legalább egyszer meg kell próbálni megjavítani. Jelen esetben…..
Zafír A Vadon 1. rész 2016.05.20 16:21:50
  Mostanában Cheryl Strayednek érzem magam. Nem tudom, láttad-e a Vadon c. filmet vagy olvastad a könyvet, amennyiben igen, ismerősek lesznek a következő sorok, viszont nemleges válasz esetén, elolvashatod életem első spoilerezését. A sztori lényege röviden annyi, hogy Cheryl azért, hogy A-tól Z-ig…..
Zafír Fő az őszinteség 2016.05.05 19:46:20
    Lehet, hogy igazából semmi sem oké. Mások szerint velem van a baj, szerintem másokkal. Életem végéig folytathatom ezt a harcot, de mindek. Már elvesztette sok minden az értelmét. Kiüresedett a barát fogalma. Pont annyira utálom a hét minden napját, mint más a hétfőt. Minden eltelt órával egy…..
Zafír Szakíts, ha bírsz… 2016.05.02 13:06:23
  Mi lenne, ha más is megtanulna három mondattal előre gondolkodni? Ezen nem gondolkodtál még? Nem mondhatsz akármit, amit te úgy gondolod, hisz nem látod a következményeket előre. De, neked is úgy, mint nekem van időd és lehetőséged gondolkodni. Nem tudom mi zavar jobban, az emberek hülyesége…..
Zafír Minden oké? 2016.04.07 20:31:51
A minap egy nagy becsben tartott barátommal szóba kerültek az energiavámpírok, így beástam magam az témába. Ahogy olvastam a sorokat, rájöttem, hogy a felsorolt szempontok alapján ilyen volt az exem, egy-két haver vagy barát is. Sőt, körülbelül mindenki. Kicsit megsimogatta a lelkem, ahogy felleltem…..
Zafír Mementó 2016.03.21 14:23:13
  A TAVASZ ELSŐ NAPJA.   Mondják már napok óta. Tavaly tavasszal rengeteg dolog történt, amit remélek, hogy idén sem lesz másképp. A tavasz mindig új dolgokat hoz. Most például egy zenei aláfestést a bejegyzéshez. :) Ahogy az emberek elteszik a szekrény mélyére a vastag kabátokat és a…..
  Olyan sokszor átfutott az agyamon a változás szele. Ez is, mint minden, ahogy jött úgy ment is. Sokszor pocskondiáztam a férfiakat, hogy csak várják a sült galambot a szájukba, holott Én ugyan ezt csinálom. Változtatnom kell, hogy változhassak. Muszáj kitakarítanom az életemből minden olyan…..
Zafír Incepció 2016.03.10 10:19:32
  Mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy nem igazán akarom. Sőt, szerintem senki nem akarja. Vicces számomra, hogy az emberek nagyjából 2-3 havonta cserélődnek az életemben. Ha az egyik eltűnik biztos, hogy jön helyette másik. Legtöbbször csak a minőség változik. Sajnos rossz irányba. Mindenkinek…..
Zafír Az utolsó szó jogán. 2016.01.30 16:37:19
  És a hercegnőnek bilibe lógott a keze, felébredt és rájött, az egész csak egy rémálom volt. Itt a vége, fuss el véle. Valami hasonló befejezésre vártam az én storymban is. Egyszer majd kinövöm, hogy szívatom saját magam. Anya nagyon aranyosan mindig azt kérdezte: „Neked a homlokodra van írva,…..
Zafír A szingliség margójára. 2016.01.12 20:35:05
  Mindig mikor megismertem valakit, biztos rákérdeztem a horoszkópjára. Nem tudom ez miért ilyen megrögzött, hisz elolvastam egyszer a sajátom jellemzését, ami tetőtől talpig igaz volt rám, mégsem olvasom nap, mint nap, hogy épp mit mondanak a csillagok. Tudom ki az aszcendensem, ahogy azt is, hogy…..
Zafír Boldogító talán. 2016.01.05 00:07:36
  “Önző vagyok, türelmetlen és nincs elég önbizalmam. Hibákat követek el, önfejű vagyok és néha nehezen kezelhető. De aki nem tud legrosszabb pillanataimban kezelni, az nem érdemli meg a legjobb pillanataimat sem.” (Marilyn Monroe) Szórakoztató. Ez vagyok én. A…..
Zafír #holnapolisz #kiskarácsony 2015.12.23 20:51:58
    Utálom a karácsonyt. Hálát adok minden évben, hogy csak pár napig kell elviselnem. Mások szemével kiskarácsony nagykarácsony jaj de szeretjük egymást. De az enyémmel... 9 nappal karácsony előtt. Amikor lejárod a lábad a bevásárló központokban, holott azt sem tudod,…..
  Szokták mondani, hogy saját hibájából tanul az ember. Anyukám mindig azt mondta hülye vagyok, ha ezt az „életelvet” követem, mert jobban járok, ha más kárán tanulok. Nem hallgattam rá, pedig figyelmeztetett. Én viszont próbáltam hinni a mesében. Elhinni, hogy most tényleg…..
Zafír Az első 2015.12.03 20:29:10
  Már hosszú percek óta csak a villogó szövegkurzort bámulom. Tegnap ezernyi gondolat motoszkált a fejemben, nagyjából egy aranycikesz sebességével csak arra várva, hogy megnyissak egy Word-öt és leírjam őket. Természetesen mindezt akkor, amikor esélyem sincs arra, hogy…..
Zafír Miért? Mert... 2015.12.02 11:52:02
   Éreztétek már úgy, hogy a lelketek kiszakadna a testetekből, mert minden nap azt érzitek, hogy a kettő nem fér meg egymás mellett? Nem a legjobb érzés, főleg amikor visszajelzéseket kapsz.„Túl fiatal vagy, te még nem tudod ezt, vagy azt.” És mi van ha tudom, csak egy-két…..
Zafír Üdv Itthon! 2015.12.01 23:00:55
Minden napra jut valami új. Ma felfedeztem, hogy az elmúlt másfél évemet spamnak nézték és letiltották. Szomorú, és sikeresen megbélyegezte a mai napom. Az egyetlen amit sikerült megmentenem, (mert örök és elpusztíthatatlan, mint én) a legelső jegyzetem. Üdv az új…..