Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elszabadult Alkar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
Hát igen, ennek is meg kellett történnie. Itt az első hajszálrepedés, nemsokára talán bizarr kisebbséget alkotnak a cerkával vagy tollal firkálók. Most viszont még direkte vonzónak tűnik az olyan perverzitás, hogy valaki, itt konkrétan Halász, PDA-n csinálja azt, amit a normális…..
Elszabadult Alkar 2008.04.18 11:22:25
Ül az ember a mitingen/misén/speckolon/eligazításon/telefonnál, és mi mást tenne, firkál. Tollal, filccel, cerkával, Rotringgal. Lapszélre, füzetbe, asztalra, monitorra. Van, aki komplett, képregényszerű jeleneteket, háttérrel, szövegbuborékkal. Van, aki csak egy könnyű kézzel…..
cerka No more heart but fuck Irén 2008.03.28 00:51:11
Mit hoz ki az emberből az ELTE jogi kara? Láttam én már ivarérett leányokat és ifjakat az Oroszlánkirály zenéjére részegen körtáncolni, úgyhogy tudom, mit kérdezek. De nálam sokkal hatásosabb válaszoló Albán, aki fantasztikus paksaméta órai rajzzal jelentkezett a Cerkánál.…..
A Tokaj-Hegyalja szívében rendezett indexes dzsemborin a főszerkesztő egyszer csak megtört, és a fenti szavakkal segített újra értelmezni karrierje első éveit. Az ismert újságíró szinte kísérteties módon érezte meg előre, hogy jó évvel később milyen helyzetbe fognak kerülni…..
Hát például olyasmi, mint törzsfirkálónk, a fenomenális németek mérnöke, aki a céges mítingek közben sokkal olyanabb tudatállapotba tud kerülni, mint egy varangynyalogató goás. Eddigi kedvencünk tőle ez itt, a Blake-től, a Doorstól és a Halott emberből egyszerre idéző…..
Elszabadult Alkar 2008.03.18 23:57:51
cerka Március 15. képei 2008.03.17 12:12:00
Az egésznapos tudósítás után vasárnap a konyhasztalnál ücsörögtem, majd miközben telefonálgattam, a szombati ünnep és balhé képei materializálódtak az előttem fekvő félfamentes papírlapon. A ló elég hangsúlyos lett, pedig csak egyet láttam a múzeum lépcsőjén délelőtt…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Fura, hogy a firkálás legnyilvánvalóbb, adekvát terepe a törikönyv, mégsem küldtetek még egyetlen kidekorált tankönyvet sem. Az elmúlt hétvégéig, ekkor futott be ugyanis lelkes levelezőnk, Uj Péter Index-főszerkesztő csomagja, benne egy igazi régészeti lelettel, egy 1987-es,…..
 Komolyan el sem merem képzelni, mi folyhat a műegyetemi előadásokon, ahol Ramiz 2008 legperverzebb, leggusztustalanabb képregénysorozatának folytatásait gyártja. A vírusos ufónőket dugó főhős visszataszító kalandjai egyre sűrűbben követik egymást, a helyzet közben csak…..