Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Professor Chaos

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A környékbeliek szerint nem kell az ilyeneken meglepődni arrafelé..
Yooo, világ hippijei egyesüljetek! Idén A S.U.N feszkón fogsz sárcsizmát építeni és rákapcsolódni az univerzális energiákra négy napon keresztül. Lesz fejpánt és hosszú haj, öröm és boldogság, természet és miegymás. Eridjetek szépen el, mert ha a ruhátok nem is, de a…..
Professor Chaos 2013.06.21 13:32:38
Egy kis iránymutatás nem árt még a bíróságok szakmai vezetésért felelős (a bíróságok központi igazgatását a Szájerné Handó Tünde által vezetett Országos Bírósági Hivatal látja el) Kúriának sem. Mivel egyre több devizahiteles nyert pert bankjával szemben, Szász Károly…..
A kormány felsőoktatási döntése és az arra érkező reakciók nem csak a Fidesz esetében pikánsak. A Gyurcsány-kormány 2006-ban döntött a fejlesztési részhozzájárulás 2008-tól történő bevezetéséről. A fer-ből aztán nem lett semmi, elsodorta a 2008. március 9-ei szociális…..
A válasz helyett felteszünk öt további kérdést. Mekkora Kína? Hányan laknak ott? Tényleg olyan nagy a kínai gazdaság? A kínaiak csak "Made in China" autókat vezetnek? Esznek hamburgert? Megnéztük honnan fúj a "keleti szél".  Nem akartunk egy óriási adathalmazt létrehozni,…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Jó egy éve, hogy a Tigázról elindultak a történetek, hogyan szerelik le kamu szövegekkel a gázórákat, hogy aztán lopással vádolják meg a fogyasztókat súlyos százezres bírsággal egyetemben. Ezt a "városi legendát" azóta nekünk is megerősítették  egy konkrét példával,…..
Nagy vihart kavart a világ körül és itthon is az orosz punk-aktivista Pussy Riot akciója és a rá adott drasztikus hatósági, igazságszolgáltatási válasz. Úgy gondoltam, érdemes lenne a nemzetközi médiafelhajtáson és a hivatalos orosz sajtón átlépve egyenesen civil oroszokat…..
Professor Chaos 2012.08.27 11:49:49
Balavány György feltalálta a spanyolviaszt az ízlésesen augusztus 20. elé időzített posztjában, amiben arra igyekszik kíméletlenül rámutatni, hogy szadista testvérgyilkost ünnepelünk államalapítóként, nem pedig szentet; valamint hogy Magyarország sosem volt keresztény.…..
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
Professor Chaos 2012.07.11 12:30:21
@Jimbo75:

Van benne valami, csak a vállalkozók 98%-ban nem azért keresi a kiskaputkat, hogy X5-öst vegyenek, hanem, hogy folyamatosan fizetést kapjanak Ők is és az alkalmazottaik is, a túlélés a cél.
A vállalkozói fizetések persze nem ugyanazok mint egy állami alkalmazottnál, de egy kis/közepvállalkozó nagyobb kockázatot és terheket vállall, amit nyilvánvalóan a nagyobb anyagi haszon fejében tesz meg.
Professor Chaos 2012.07.11 12:52:12
@Hohenzollern:

Mindez megfejelve a biztonság hiányával. Hónapról hónapra változnak a dolgok, nem lehet tudni mikor kap az vállalkozás valami különadót (pl telekom), vagy éppen az állam átveszi az uralmat a területen (pl utalvány) és lehet menni utcát söprögetni holnaptól.
Vastagbőr A legújabb csomag 2012.07.02 14:52:00
Tegnap este láttam a HírTv-ben, ahogy Matolcsy arról beszél, hogy "valamikor 2020 és 2030 közöttre Magyarország megkétszerezze, vagyis kb 200 milliárdra növelje a GDP-t". Jót nevettem a 10-20 éves időtartamon, és a hőségnek tudtam be az egészet, de ma azért megnéztem, miről is…..
„Hoch Österreich! Habsburg für immer!”(Franz Grillparzer: König Ottokars Glück und Ende)   A kuruc kormány kétéves fennállását egy labanc politikussal ünnepelte. A tündérmesék Magyarországa a végtelen lehetőségek birodalma. Kaland, játék, kockázat.  A kormánypolitika…..
  Ott hagytuk abba, hogy a balliberalizmus régi nagyjai magukra hagyták a híveiket, vagy úton vannak arrafelé. Az utánuk támadt űrt sehogyan sem tudták kitölteni a gombamód szaporodó társadalomtudományi tanszékek, és hiába jöttek a phd-hallgatók falkái, valahogy nem volt az…..
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Professor Chaos 2012.02.28 10:04:56
@Mad Mind: Kinában mindent olcsóbban lehet megtermelni, akkor ne is csináljunk semmit, hanem feküdjünk le és várjuk a halált. Amit csak nagyüzemben lehet gazdaságosan termelni azt nem kis-középgazdaságoknak kell megtermelni, termeljenek mást. Az a kérdés, hogy termőfölden lévő haszon egy szűk réteghez kerüljön, akik nem teremtenek vele munkahelyet és nem érdeke a fenntarthatóság, vagy helyileg legyen elosztva egy szélesebb rétegben. Amit most csinálunk az csak profitot termel, de semmilyen hosszú távú pozitív hatása nincs az országra. Ennél még a bankok is hasznosabbak az országnak.
Subba A nap videója: Pataky tombol 2012.01.25 10:16:00
Pataki kikészült, videóval. FELMENNEK A KURVA ANYJÁT MINDEN FELMEGY! MIÉRT NEM MEGY LE??? MIÉRT A KIBASZOTT KURVA ANYJUKAT??! JANUÁRBAN MIÉRT NEM MEGY LE??! – Személyesen ismertem azt a kisfiút, és…..
Professor Chaos 2011.12.13 22:26:18
Rákeresett valaki youtube-on?

www.youtube.com/watch?v=ZwadrxHgJpg

Ez nem rap, hanem inkább vers. Nem is rossz. Szerintem irodalom...