Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uma

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szar lehet a Heti Válasznál dolgozni, de most minden viccet félretéve. Mire ideológiailag megfelelően képzett lesz az ember, a főnök eladja a fél országot az oroszoknak, és lehet felvenni a szekrényben porosodó, molyrágta munkásőrkabátot, megtisztogatni a sarlós-kalapácsos…..
uma 2014.02.10 08:52:59
@bunk0: miért is fogadjam el, hogy valahol menő rasszistának lenni? Ostoba.
uma 2014.02.10 17:51:16
@bunk0: attól vagyok különb egy rasszistánál, hogy nem vagyok rasszista.
A rasszizmus és a homofóbia (és tsai.) nem az emberi értékek alapján ítél, hanem azoktól függetlenül gyűlöl, hátrányos helyzetbe hoz, eltaszít.
Namost míg a származás és a szexuális irányultság és identitás (és tsai) nem nevelésen és választásokon alapuló tulajdonságok, addig a rasszisták és homofóbok visszataszító ostobasága az.
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Serbia Insajd Nem érteni szerb 2012.01.26 14:46:00
A horvát RTL tévét egy nézői bejelentés miatt büntetnék meg. A tisztelt néző azt kifogásolta, hogy a Žikina Dinastija c. szerb sorozatot fordítás nélkül sugározták. A horvát NMHH fenyegetésére a televízió élesen reagált, és az illetékesek lemondását követeli. Tudjuk, a…..
Hoppá! címmel már a boltokban az új Budapest Bár-lemez. A csapat a harmadik, instrumentális lemeze után most ismét vendégénekesekkel teli 22 dalt tett le az asztalra. A már szokványosnak mondható társaságba olyanok tartoznak bele, mint Kiss Tibor a Quimbyből, Lovasi András a…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
Hostel blog Sleep easy. 2011.01.04 12:52:00
 Lisszabonban van egy hostel, a neve Travellers house Lisbon, így néz ki az egyik közösségi helyisége.Egy éjszaka 16 eurónál kezdődik egy hatágyas szobában. A hostelworld.com piacvezető hostelfoglalós oldalon már többször választották a világ legjobb hostelének.De mégis mi…..
Sárdobáló Szivárgás 2010.12.08 07:00:00
Horváth Andor Márton és Huntington Sámuel cikkeA világsajtó kifogta a nagy halat. Romlott hal volt. Feltálalta. Megettük. Julian Assange, a WikiLeaks többszörös nemi erőszak vádja miatt végül elfogott vezetője, másfél hete előszedte a nyáron megszerzett dokumentumok következő…..
uma 2010.12.09 10:42:42
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
uma 2010.12.01 09:49:37
@Tóta W. Árpád: De lehet, éppen azt csinálják.

Nagyon érik egy nemzetközi kiáltvány, amiben felhívjuk a figyelmet az alakuló államszocializmusra és előre is elnézést kérünk. Vajon lesz, aki megcsinálja?

És egyébként az is érdekelne, hogy az eddigi taktikát követve mi lesz a következő facepalm-intézkedés, amivel a mnyp-ket visszaszorítják? Eddig is ez volt a taktika (most már alig beszél valaki az AB-ról, mert az mnyp-k fontosabbak...).
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
Tisztelt szerkesztők és olvasók!   A segítségeteket szeretném kérni.Három héttel ezelőtt felvettek egy reklámszervező céghez. Ott azt mondták, hogy egy nap a próbaidő, azt nem fizetik.   A nap végén közölték, hogy megfeleltem, menjek másnaptól, és megbeszéltük a…..
uma 2010.11.13 16:45:46
@nyíregyházi betti: nem Enikő a hölgy keresztneve? Ha igen, akkor úgy néz ki, legendával van dolgunk, ha nem, akkor pedig kijelenthetem, hogy a heti egy hülyepicsa kötelező velejárója a szakmának - amit senkinek nem ajánlok.
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
uma 2010.10.15 09:28:39
1
  Kisebb technikai problémák miatt csuszunk, addig is tegyétek fel kérdéseiteket!  Kiktől kérdezhetsz? Kaltenbach Jenő az LMP budapesti listájának második helyezettje. 1975-ben végzett a JATE Jogtudományi Karán. 1977 és 1982 a JATE JTK közigazgatási jogi tanszékén…..
Elhunyt Péter Anna (†32) iparművész, textiltervező, divatcégtulajdonos-menedzser, egykori autós újságíró, az első magyar Michelin-csillagos gasztroblogger. A sokoldalú, páratlanul tehetséges ifjú hölgy halálhíre Aucklandtól Tolcsváig mélyen megrendítette bolygónk…..
uma 2010.09.02 23:35:17
Kettős Mérce Beég-e az LMP? 2010.09.01 09:54:36
 Információink szerint az LMP főpolgármesteri KC-inak száma meghaladta a 20 ezret, a beáramlási arány napról napra ugrásszerűen növekszik: napok óta túllépi a 2000-t és ez a szám csak nő, de a jelenlegi ütemben, pontosan egy nappal van kevesebb mint amennyi a cédulák…..
A Népszava robbantotta ki még múlt héten az LMP körül gyűrűző adatbázis-ügyet. Karácsony Gergely, az LMP politikusa és kampányfőnöke ezt akkor világosan cáfolta. Az ATV híradójának a következőt mondta: nincsen semmilyen legális és illegális lista sem a kezükben.A…..
Budapest szépül, egyre több az élhető sétálóutca, a jó étterem, esküszöm, még a csajok is egyre jobban néznek ki, de mi van azokkal a helyekkel, amiknek per definitionem szakadtan kell kinézniük? Az ócskásokkal, akik szerethető limlomokat árulnak elfogadható áron? A…..
 Hát mit is mondjak hirtelen? A tavalyinál még buzdítottam is a népet, de se a Kult, se a Szórakozás kategóriában nem sikerült a tízbe jutni - ellenben Józsinak a Szlenggel, nathanp-nek a Tardával, Izomtibinek és Kocsmáros Rudinak, valamint Gyűlölt ellenségeinknek sikerült…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..