Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxab

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosabban mi búcsúzunk. Holnap Zsolt és én repülünk haza. Pityu még marad 10 napot, ott lesz a 8-iki kajak-kenu döntőkön.Az elmúlt napokban bejártuk London számunkra még ismeretlen részeit, Voltunk a Tower-nél, Camdonban, a  British és Imperial War Museum-ban, a Picadillyn…..
maxab 2012.08.02 23:53:37
István holnap fut a lánggal, ma pedig egy fogadásra/vacsorára/estélyre hivatalos, ahová, mint Micimackó, három legjobb barátját is viheti. Malackáék nincsenek itt, úgyhogy mi megyünk. Az estélyt követően elszeparálják és be kell költözzön egy hotelba, ahonnan lesötétített…..
Tegnap a már vázoltak szerint bejártuk Párizst. Gyönyörű, szellős és tágas, zöld város, hatalmas forgalommal és több millió turistával. Ma az EDF torony 38. emeletére voltunk hivatalosak az üzleti negyedbe. A kép is itt készült, az EDF által támogatott olimpikonok között…..
maxab 2012.07.17 19:00:06
157 km. Sátorverés, alvás. A többit holnap. Update:Reggel, a szokásos környezeti tényezők (eső, ellenszél) befolyásolása ellenére korán sátrat bontottunk a kápolna mellett. Tudtuk, hogy ma sokat kell mennünk. Egy darabig jöttünk a kis utakon, ahogy eddig, de aztán rákaptunk egy…..
Reggelre semmi nem száradt meg a kimosott cuccok közül. Nem csoda, ha minden zöld erre, akkora a pára meg a harmat. 7.35-kor már tekertünk. A biciklis táskák tetején száradó ruhák miatt úgy néztünk ki, mint az Eötvös cirkusz utazó változata. Eötvös Töki, Eötvös Csöpi és…..
Éjjel átvonult felettünk egy zivatarcella, aminek hatására nem hűlt le a levegő, de legalább párás lett. Nagyon szép helyeken jöttünk egész nap. Várak és kastélyok alatt tekertünk a Duna mindkét partján. Napirendünk szigorú. Reggel 6-kor kelés, sátorbontás (még egyszer nem…..
Bozsó "Kisceleb" István interjúi után egy kellemes, eseménytelen nap várt ránk. 35 fok melegben a Szeged-Ópusztaszer-Csanytelek-Tömörkény-Kiskunfélegyháza-Kecskemét tengely mentén ismét egy Bozsó István emléktúrán vettünk részt. Hűséges olvasóink emlékezhetnek rá, hogy 8…..
Ha nem lenne pejoratív kicsengése ( John Connolly - Arctalan démonok), akkor ezt a nevet választanám. ..
Időutazásunkat befejezve,  a 2000-es ausztrál utunkról látható pár fénykép. Digitális technika még nem volt (elérhető számunkra), a filmeket Melbourne-ben ill. itthon hívattuk elő és digitalizáltuk. Saját mobiljaink nem voltak, csak két kölcsönkapott telefonnal…..
maxab 2012.05.29 08:55:01
István ma kapta a hírt, hogy a fáklya, amivel Londonban július 24-én futni fog az övé lehet. Sokan gondolhatják, hogy miért olyan nagy dolog ez? Azért mert 8 ezer darab fáklyát gyártottak le  495 font/db áron. Minden futó a kezében lévőt 240 fontért (kb. 90e HUF)…..
Szombaton összeálltunk páran és a szokásos tavaszi Basafa kerékpártúrán különböző kocsmák és pincészeteket érintve ismét eltekertünk Falusi Jani birtokára. Az ellátás és idő ismét prémium kategóriás volt. Igazából ez volt a próbája is, hogy a bikemap alkalmazást…..
Kedvcsinálónak itt vannak a 4 évvel ezelőtti kínai utunkon készült képek. Blog  ITT Terveink szerint London felé és Londonban is írjuk majd a blogot, töltjük fel a képeket, sőt útvonalunk minden bejelentkezéskor követhető lesz az oldalon keresztül.   ..
maxab 2012.04.27 08:53:49
Az alábbi térképen látható tervezett útvonalunk. Idén is, csakúgy mint eddig mindig útjaink során (Barcelonától, Atlanta-n, Sydney-n Athén-on át Pekingig) lesznek biztos pontok illetve időpontok, de javarészt útközben fogunk szállást keresni. Ez lehet szénaboglya, folyópart…..
A képen ApaCs -18 C fokban, mesterségesen oxigénszegény környezetben éjszakai alapozást végez. Megjegyzés: ApaCs nem kőműves! ..
Tony Harding az EDF Energy angliai munkavállalója megígérte amint az Egyesült Királyság földjére lépünk, Londonig velünk teker. Tapasztalt kerékpárosról van szó, tehát utunk a partraszállástól Londonig biztosítva lesz! Ráadásul Ő az, akivel már…..
Thierry Le Boucher  az EDF DÉMÁSZ elnök vezérigazgatója  az Olimpiai Fáklya Futás alkalmából,  trófeát adott át  Istvánnak. ..
maxab 2012.01.19 10:39:59
  Hír az EDF-DÉMÁSZ belső információs rendszeréből:  "Hat munkavállaló jelentkezett az olimpiai lángot vivő stafétára (4 EDF DÉMÁSZ és 2 BERT). A pályázatok kiértékelése megtörtént: az EDF magyarországi leányvállalatait Bozsó István EDF DÉMÁSZ-os…..
maxab 2011.10.19 10:31:34
Kiadó:Metalville RecordsHonlapok:www.astraldoors.commyspace.com/astraldoorsA monumentális Dio örökség elnyeréséért úgy tűnik, napjainkban legalább három nehézsúlyú és világhírű rock toro(c)k verseng. Elsősorban Jorn Lande, aki a törpe mester előtti tisztelgésként már akkor…..
Kiadó:XIII Bis Records (Sony)Nightmare RecordsHonlapok:www.myrath.commyspace.com/myrathbandE hónap 13-án saját történelmet írtunk, mikor a Subsignal 2009-es lemezének kritikájával átléptük a bűvös félezres határt. Ez a történet még 2008 januárjában indult éppen a debütáló…..
Ha valaki nem figyeli a jobb oldali dobozban a visszaszámlálót illetve nem olvasta Pityu bejegyzését, annak figyelmét felhívjuk, hogy 1 év van hátra az indulásig! Az akciót nem kíséri olyan médiafigyelem, mint az Atlantis fellövését, de lehet, hogy igen...
A XXX. Nyári Olimpiai Játékokat 2012. július 27-től augusztus 12-ig rendezik meg Londonban, az Egyesült Királyság fővárosában. A 2012. évi nyári olimpiai játékok megrendezésével London lesz az első város, amely harmadszor rendezhet újkori nyári olimpiát, mivel korábban…..
maxab 2011.06.29 11:49:01
  Ez év legmelegebb hétvégéjén Zsolti ismét rajthoz állt a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaratonon. Görkorcsolyával teljesítette a kétnapos futóverseny távjait. Büszkék lehetünk rá,  hiszen a 103,8 és 93,1 km-t kilenc órán belül "gurulta",  így a…..