Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mona lisa

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Múlt héten egyik este kimentem wc-re. Ahogy visszafele beléptem a szobámban egy megtermett, barna patkányt láttam átrohanni a szobámon. Hát nem vettem túl jól, sőt kissé bepánikoltam. Először is kirohantam a szobámból a nappaliba. Nem tudtam becsukjam-e az ajtómat, vagy…..
Afrikai kalandok Monkey Bay 2010.09.05 19:01:00
                      Alex szülinapja alkalmából elhatároztuk, hogy nekivágunk Malawinak, és valahol Blantyre-től messze töltjük a hosszúra nyújtott hétvégénket. Gyorsan…..
 Az első képen Alex szobája látható, aztán a papayafa, aztán a harc a papayáért. Alex szerint vicces, ahogy a bottal hadonászva próbálom megszerezni a papayát. :D Végül a házunk, és valahol egy virágzó mangófának is kéne lennie. Már látszódnak a kis mangók :) ..
Afrikai kalandok Megérkeztem 2010.07.20 19:41:23
 6 napig tartott, amíg Holstedből Amalikába értem, de ideértem. Nem mondom, hogy nagyon örülök neki, mert ez azt is jelenti, hogy elváltam Alextől. Órák óta csak szipogok, és alig várom, hogy újra lássam. De erős vagyok, és holnap Sarah-val a német lánnyal elmegyek egy…..
mona lisa hepi börszdéj 2009.02.04 22:54:00
Egy évesek lettünk - már ami az együttélésünket illeti Mona Lisával. Ma egy éve, hogy elhoztam az Illatos útról.Azt hiszem, hogy eddig csupán meséltem róla, de még nem mutattam meg azt a bizonyos számlát, amelyet akkor kaptam, amikor "megvettem" Lisát. A mennyiség…..
mona lisa mázli 2008.12.16 00:14:00
Ejj de rég jelentkeztem be. Fél éve. Durva...Elnézést kérek minden törzsolvasómtól. Ígérem a következő időkben gyakrabban olvashattok új bejegyzéseket és remélem a hozzászólások száma is növekedni fog.Annyi minden törpént az elmúlt fél évben - lehet egy kicsit…..
mona lisa Uszkár-díj 2008.06.13 20:26:00
Történt nemrégiben, hogy szüleim egyik kutyája a nyár beköszöntekor egy qtyakozmetikus segítségével megszabadult bundája jórészétől. Marcipán egy puli és valami más fajta kutya keveréke, mindenesetre a nagy szőrét a puliktól örökölte. A forróság közeledtével kis…..
mona lisa Lisa és a rezesbanda 2008.05.02 22:33:00
Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse – énekeltük a móccerváltás előtt az ifjúsági dalt. Nos, ugyan a szöveg a kommunyista rencer építését szolgálta – vagy ha azt nem is, mindenesetre a rombolását semmiképp sem – 2008. májusának első napján…..
mona lisa a műkritiKUSS 2008.04.04 18:24:00
Fogadjunk, hogy Gioconda-t, avagy közismertebb nevén Mona Lisát (az elsőt) sosem kérdezték meg, mit gondol a képzőművészetről. Naná, hogy nem. Hiszen nem ez volt a dolga. Az ő dolga abból állt, hogy ölbe tett kézzel várja a halhatatlanságot (a mellékelt kép is ezt a…..
mona lisa Elugrottunk Angiért 2008.03.17 23:52:00
Úgy egy hónappal ezelőtt, amikor totági barátnémnál tiszteletünket tettük Lisával, mondta, hogy ő is örökbe akar fogadni egy qtyut. Először kicsit hülyén nézhettem rá (nem véletlenül, hiszen van már két kuytája: Ordi, a fakasqtty és Tüsi, aki Tigi lánya, azaz egy…..
mona lisa Billy és Lisa kalandjai 2008.03.14 00:28:00
Nos, Borsó kedvéért következzék a vasárnap története Billyvel: Reggel 9-kor már a qtty iskolában voltunk, okosodtunk sokat. A lábhoz igazodás már egy kicsit jobban ment, de azt a gyakorlatot, amikor a fekvő kutya mellől el kellett távolodni, miközben qtyy ott marad… ezúttal…..
Találkozásunk első pillanatától kezdve fantasztikus nyugalom árad Lisából. Néha már-már a depressziót kutatom a tekintetében, vagy valamiféle betegséget, amely ennyire nyugissá teszi őt. De aztán mindig elhesegetem ezeket a gondolatokat, hiszen amikor sétálni megyünk, rögtön…..
mona lisa Mona Lisa másodszor 2008.03.10 20:19:00
Nos, tehát elhoztam február 4-én Lisát az Illatos útról. Enyhén szólva nagyobb volt, mint amekkorának a fotó alapján gondoltam, de már nem volt visszaút. A kis dögi belelopta már magát a szívembe. Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy ott hagyom. Bár az biztos, kissé…..
mona lisa mona lisa először 2008.03.09 23:10:00
Azt hiszem február 3-án láttam meg őt először. Egy honlapon láttam egy fotót róla. Mosolygott és mégsem... Játékosnak tűnt. Megtetszettek a színei is: barna és fekete a domináns színek. Aztán elkalandoztam más weblapokra is, ahol más szépségeket is megcsodálhattam. De…..