Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szappany

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A címben szereplő mondat jutott eszembe a mai képek láttán. A háború oly távolinak tűnik e képek láttán. Ki emlékszik közületek, miből van az idézet?" - Jtom Max Leonard csodás képei a második világháború után 7-14 évvel Nyugat-Németországban készültek. 1955. Bad Herrenalb  ..
Szappany 2016.09.23 21:41:18
@Sörömpőőr: "A németek meg egy büdös buznyák jóvátételt sem fizettek senkinek, mondván, hogy nincs jogfolytonosság aktuális államaik és a III. reich között ... "

Te kis oktondi, a mai napig fizetik ....
1973 júliusában Pham Van Dong - a kommunista Vietnam miniszterelnöke - baráti látogatásra Magyarországra érkezett. A repülőtéren a lelkes úttörők és pártvezetők mellett egy a kordont áttörő, karján kisgyermekét tartó magyar fiatalasszony állta az útját és a segítségét kérte vietnamiul. Az eset oly…..
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
Szappany 2016.01.28 18:37:20
@Sportbíró: Rossz korba született
i.imgur.com/IQj9w58.jpg
Mára egy játékot találtam ki Nektek. Amolyan kvízfélét, amiben egy fotóról kellene eldönteni, hogy az illető hős avagy bűnös. Mindegyik szereplő a második világháború idején fejtette ki áldásos vagy hírhedt "tevékenységét". Tizennégy arc, de több százezer sors. Elállatiasodott emberek és földre…..
Szappany 2016.01.28 18:11:10
Az amerikai szesztilalomról az átlagember is sokat tud, hiszen megannyi könyv, film és sorozat választotta témájául. Elég a Capone-filmekre gondolnunk, a Volt egyszer egy Amerikára, vagy a Gengszterkorzó sorozatra. Azért talán még így is tudok újat mondani a témában, vagy ha nem legalábbis érdekes…..
Szappany 2015.11.29 14:00:36
@zombigyilkos: oszd meg és uralkodj
Fideszesek jobbra maszoposok balra
Katolikusok jobbra reformátusok balra
Férfiak jobbra nők balra ...