Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bala90

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő levelünk publicisztikai műfaj szempontjából leginkább egy ellenutópiához hasonlítható. Valahol viszont elég jól tükrözi az elfogadást, vagyis annak hiányát Magyarországon, elsősorban a magyar vidéken. Meleg emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Rajtunk, a társadalmunkon múlik,…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
bala90 2012.11.04 13:04:16
Múlt héten kezdtem el olvasni az X-Faktor kritikákat, mert tényleg botrányos volt a műsor. Akkor is igaza volt a szerzőnek, most is. A tavalyi Muri Enikős bakiról nem hallottam, hát elég szánalmasan lett elintézve, főleg az Ördög Nóra féle "szép dolog a televíziózás" volt ultra gáz :D Ki tudja mennyi most is az élő az egészben...
Szerintem az egész X-Faktor népbutítás, és gátlástalanul felhasznál mindent, ami emberi, személyes, sajnálatra méltó (esetleg már szánalmas) és magánügy. A mostani x-faktort a pletykalap visszhangok éltetik (Blikk, Bors, Story, Kiskegyed, stb.), nagyjából a következőkből:
- Jimmy fia Krisztián apjának énekel
- Lass Bea állandóan sírva fakad(t), micsoda megtört nő
- Keresztes szabadságharcol a 30+ énekesekkel
- Fehér Zoli visszatalál menyasszonyához
- Oláh és a nagycsalád, avagy mily' szép az idill
- Csobot Adél bugyit villogtat, Malek pedig szerelmes szemekkel nézi (csak úgy tesz)
- Stone jó útra tér: ismét tartja a kapcsolatot kisfiával
- P.J.Z: szarból is lehet várat építeni (azt hitték), de őket is lehet sajnálni
Ha ezeket egymás után olvasom, hánynom kell, elképesztő, hogy mennyire gátlástalanul használja fel szerencsétlenek szennyeseit, illetve magányügyeit. Gusztustalan az egész, közerkölcs romboló, de sajnos nagyon sokan vannak, akiknek csak a pénz számít, és ennek érdekében képesek bármit megtenni, erkölcstelenül...
...ajtóstól! A mai városnézésünket félbeszakította egy hatalmas vihar! Villámlás, zivatar, szél, ahogy az lenni szokott. A városról továbbra is az a véleményem, hogy olyan, mintha minden részletét megtervezték volna, már-már "zavaróan" idillikus. A központban lévő…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Még nincs is kilenc óra, de máris elhangzott az este legviccesebb/legszomorkásabb mondata Ókovács Szilveszter szájából. Kissé sértődötten azt mondta, "Nehéz úgy dolgozni, hogy keresztülgyalogolnak az emberen". Ez a sirám kábé úgy hangzott, mintha egy regiment baka…..