Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muerte80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New York hangulata a hetvenes években egészen más volt mint manapság. A Times Square tele volt olcsó prostikkal és hajléktalanokkal, Brooklyn és Bronx egyes területein pedig olyan állapotok voltak, mint Szófia külsőn manapság. Ahol most drága lakások állnak, akkoriban még…..
muerte80 2014.01.17 15:03:50
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Még nincs is kilenc óra, de máris elhangzott az este legviccesebb/legszomorkásabb mondata Ókovács Szilveszter szájából. Kissé sértődötten azt mondta, "Nehéz úgy dolgozni, hogy keresztülgyalogolnak az emberen". Ez a sirám kábé úgy hangzott, mintha egy regiment baka…..