Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sidani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hóbelevanc Magántraffipax indul 2008.04.05 08:35:00
Hamarosan itt a május elseje, az emelkedő bírságok, és közben életbe lépett az objektív felelősségről rendelkező törvény, azaz a jármű üzembentartója mindenképpen felel az azzal elkövetett szabálysértésekért. A korábbi gyakorlattal ellentétben tehát, amennyiben…..
A Fidesz 20. születésnapjánál úgysem lesz jobb ziccer, meg hát most jelent meg a Demorkatában (hihetetlen, de pénzt adtam érte) az animás Prieger Zsolti ötoldalas, amúgy tök korrekt interjúja, amiben van egy ilyen mondat:Én Orbán Viktorral értek egyet, aki 1994-ben még arról…..
Hohohhó. Egyik legfaszább duplarésze a sorozatnak a viharos. Lesz benne töménytelen izgalom meg akció, meg minden, mi szem-szájnak ingere. Lesz benne még Carson doki, aki beleköt Fordba - a kis merész -, aztán lesz McKay, akinek nem ez lesz élete legjobb napja, visszatér a Genii, és…..
Sidani 2008.03.29 21:28:09
e-Vita A HírTV nem érti 2008.03.16 08:00:00
Állam leesik, fülem ketté áll, szemem szám tátva marad. Hallom, látom: az agresszív "tüntetők" (a HírTV egyik tudósítója eufemizál: demonstrálók) egyértelműen támadnak, rombolnak, robbantgatnak, gyújtogatnak, kukákat, utcabútorokat, rendőrautókat,…..
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..