Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niki_nikon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem lehet állítani, hogy Stella McCartney szabadon engedte volna a fantáziáját az őszi/téli kollekció megtervezésénél. Unalom felsőfokon! Nem állítom, hogy rosszak a ruhák, egészen csinosak is, de szinte nincs olyan darab, amit ne láttunk volna már. És ha már a ruhák…..
A Lanvin őszi/téli kollekciója látszólag az erős, tudatos nőknek készült. Van néhány klasszikusabb darab, leginkább fekete színben - melyeket a hangsúlyos kiegészítők (hatalmas nyakékek és karkötők, bőrkesztűk, tollakkal díszített cipők, stb.) tesznek mégis egyedivé.A…..
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..
niki_nikon 2010.03.04 19:34:56
@iammisterlondon: nagyon sokat segítettél, köszönöm:)
még valami, milyen kártya kell ehez? mármint sima mondjuk otp-s kártya is, vagy dombornyomott? vagy mindegy, csak lehessen vele neten rendelni?
A Burberry Prorsum őszi kollekciója a megszokott eleganciát képviseli, némi szőrrel, dupla galléros kabátokkal és comb középig érő csizmákkal megspékelve. Őszi, föld színekben. ..
niki_nikon 2010.02.24 15:26:29
@fruitella:Az utolsó képen mi történt szegény fiúval...?
ezt nem értem?:) ő christian baley, a tervező.
amúgy meg tényleg álom kollekció:)
A Louis Vuitton első tavaszi képét láthatjátok. A modell Gabriel Aubrey, akit Josh Olins fotózott. Szerintem elég jó lett a kép. Vajon ez egy nagy üvegpanel, ami előtt áll a modellünk?Nektek is tetszik? (kép: fashionisto)..
Mégpedig a H&M Magazine-ba szánták Around the World névvel. Ez ismét kiváló lett egyik kedvenc fotósunktól, még ha egy kissé túl is van retusálva néhány kép, de ebből a modellből (Dominque Hollington) többet nem lehetett volna kihozni, véleményem szerint.    …..