Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felbüfizett ajtókilincs

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A számhordozás általában nem egyszerű, de ebből a posztból legalább az kiderül, hogy hogy kell ezt jól csinálni. A titok, a hóközi zárás kérése. A másik titok, amit nekem súgtak: az új szerződést érdemes bevinni adategyeztetésre a régi szolgáltatóhoz, hogy aztán ne…..
A mai nap beugratós kérdése: vajon a HD-s beltéri egységet kell leadni a Telekomnál, ha a HD-t mondja le az ember? A választ gondolom midneki sejti, de megpróbáljuk megtudni a jelenség okát is. Sziasztok! Korábban már írtam nektek egy posztot a Telekomról, melyben arról írtam,…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.08 11:37:23
@atpijkamo: köszönöm, de éssel nem kezdünk mondatot, a baszdot meg esszel akartam írni, valaki ellopta a söt, tölvaj, álícsák meg. Meg persze nem is a kommenterek felmenőjét emlegettem, hanem a szolgáltatói az itteni szférá. Lyét. A mobilnézetet nem tudom kipróbálni, így nem látom át azt sem, milyen előjelű az említésed, telóm megsemmisült, de éjen a qwertz. Na most ha olyan is belekerül a vágólapba valahogy vagy ott maradt a láthatatlan szellemszövegboxban, amit nem ide szánok, hát akkor így jártam. álamtitkok.txt is szerkeszt. És alatt. :)
Nem ahhoz vagyunk szokva, hogy az érkező posztok agyba-főbe dícsérnek egy szolgáltatót, pláne kettőt, erre tessék! Olyan jó néha ilyet olvasni. Kedves Homár Azért néha történnek olyan kellemes dolgok is, amik egy kicsit megalapozzák bennem az érzést hogy ha lassan is, de…..
Megmondom őszintén, az alábbi levelet olvasva először azt hittem, valami tréfás próbálkozásba futottunk bele. Aztán némi beszélgetés és guglizás után kiderült, hogy a patikuki-készítést szabotáló mikró tök létező probléma, általában a nagyon régi vagy a nagyon…..
A Knappnál a bútorkészítésen túl első blikkre úgy túnik, értik az idők szavát is. Van egy jól működő honlapjuk, aktívak a Facebookon, sőt, van egy blogjuk is. Most már csak azt kéne megugraniuk, hogy a FB nemcsak a dícséretek helye, hanem mindenféle véleményé, a…..
Tette fel Gergely a címbeli kérdést. Rövid válasz: igen, a hossszú válasz pedig a miértekkel és általános tanácsokkal együtt a poszt alján.  Sziasztok! Bocs, tömör leszek, biztos sok levelet kell átnyálaznotok. Több bejegyzés kapcsán is előjött, hogy netes…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.03 15:47:02
Ez az az eset, amikor az ember igazságérzete durván lázadozni kezd, hiába tudja, hogy a foglaló elvileg nem jár vissza. Meg is kérdeztük, hogy lehet-e tenni valamit ilyen esetben. Kedves Homár! Egy hónappal ezelőtt a családom autó vásárlásra adta a fejét, és kézen fekvő…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.03 10:47:35
Mit mondhatnánk, ügyes. Bár azt azért nem feltételezzük, hogy kifejezetten az idősekre szűrnek a MinDig TV-nél a csekkek kiküldésénél. Kedves Homár! Hadd osszam meg tapasztalataimat a Mindigtv Extrával (a fizetős), hátha másnak jól jön még. Van nekik egy hasznos prepaid…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 14:04:40
@Vadászok Őrangyala: szerető nagy Sz!
@batgirl: az illat a gyantában van. Nem vagyok fenyő-, sem rózsagenetikus, nem lehet, hogy megkeseredtél, rosszindulatú vagy és csak a rosszat érzékeled a világból, így a szagok esetében is?:D Ami már normálisabb, az 32 kHÚF alsóhangon. Ami meg nem, az nem. 10+ évig kéne használni, hogy megtérüljön. Viszont van lila, ami tagadhatatlan előny, jól imitálja a természetben is előforduló lila fákat.
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 14:47:53
@batgirl: nem gáz, nem vagyok nő, hogy ezt higgyem a fenyőkről. Tényleg ezért termesztik őket, csak úgy, mint a húsbocikat. Ez nem negatív hullám kérlek szépen. Aki megkeseredett, a rosszat lása csak, szagokból is, de hát írtam! Ez nagyon jó humor ám!
@Manyecska: és a gyökereiről szopogatod a szirupt. Fejed fölé tartva. Másik combodon a távirányitto.
@Józsi, a migráns köcsög: természetes fotosop!
Mire a magyar Black Friday elkezdett tombolni, az Extreme Digital már rég az Ügyes napok akciójánál tartott, miután már nov. 20-án lenyomta a maga Fekete Péntekjét. Nem hiba nélkül. Írjuk a javukra, hogy tök normálisan reagálták le a helyzetet.  Sziasztok Black Friday akció…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 11:59:52
@-creeper-: majd alapít egy saját fogyasztóvédelmi blogot, osztan oda jár mindenki. Kezdhetnők is a projektet, mondjuk máma, pont!
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 13:31:10
@atpijkamo: az, hogy megérzés.
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 14:49:17
@atpijkamo: én is kérem! Egyébként lehet, hogy csak álnicken lett volna publikus. Ez is lehet.
 This photo of Piknik Pavilon is courtesy of TripAdvisor Az vajon miért van, hogy a legtrendibb helyek sem tudják elviselni a kritikát, és kezelni a Facebookon érkező nem ajnározó véleményeket? Tök egyszerű lenne pedig összeütni valami olyasmit, hogy: "Kedves vendégünk!…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 10:35:02
@Józsi, a migráns köcsög: a szociális munkás munkakörét sejtjük. De mit működik egy aszociális munkás?
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 10:36:57
@Majmász Gedeon: "főnevet nem fokozunk melléknévként" Ezt add be azoknak a fiataloknak, akik folyton "ésígy"-eznek.
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.02 10:57:02
@Józsi, a migráns köcsög: ááá.:D Ez egy nagyon jó kis nullával osztás volt így a végére, mégtöbb ilyetmindennapra. Egy. Et.pls.
Az Auchan hiába volt egy nagyon fontos küldetésben lévő apuka utolsó esélye, a reménysugárt követve szegény egyszer csak beleütközött a rideg valóságba és a kíméletlen "Nincs, nem volt és nem is lesz."  válaszba. De, ha már azt is hozzátették neki, hogy kérdezze meg…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.01 15:22:34
@élhetetlen: elolvastam, már csak annál is inkább, mert arra reflektáltam ezt.:D Na mindegy.
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.01 15:54:52
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: egy parányit, mintha messzi mentél volna. Ennél még az orbánozás-zsidózás is racionálisabbnak hat. Kérsz egy nagymagyarország-plecsnit a homlokodra?
felbüfizett ajtókilincs 2015.12.01 19:33:16
@élhetetlen: nem erről beszéltél és én nem erre reagáltam - és ezt te is tudod. Ne beszéljél mellé, annakérdekében, hogy jelzőzhess, különben fákkhead. Szalmabáb-érveléshez hasonlatos, alantas vitakultúra. Ásd el magad, fejlődj, majd jer vissza. Most nem győztélcsá.
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: most erre mit lehet mondani, szabadkereskedelem van.
A kreatív akciózási technikákon egy rutinos homáros nem lepődik meg, és persze egy kicsit is gondolkodó vásárló sosem vesz meg semmit csak azért, mert jó nagy betűkkel ráírják, hogy akciós, de azért ennek a műfajnak is vannak törvényi keretei, aminek meg kell felelni. A…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 12:07:59
@Manyecska: te kurva jól keresel, főleg újabban. A gazdag ember is ugyanolyan, mint a többi, csak gazdagabb. (Koelhów)
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 12:18:38
@sarostehen_:az applis posztban is volt a dilemma, hogy most akkor volt raktáron, de kellett ismreősnek vagy mi történhetett. Természetesen nem fogyott el pár szekundum alatt, hanem nem is volt, ez sokkal valószerűbb. Már ha alternatív igazságokat keresünk a "nem jól jelezte a rendszer" dumára. Hány áruh-házban van az, hogy meghirdetnek 4K 3D kakaóport 80%-léklék kedvezménnyel, mint húzónevet, húzóakciót, aztán pont az nincs, helyette 100ft-os boltból importált hajcsat 80-ért meg de. Ezért mondom, hogy inkább a falevelek. Mobilomat is fából faragtam ki magamnak, minden oda került és úgy, ahogy akartam így, szóval jó ez.
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 15:03:08
@fillérbaszó vadász: Hilda egy dedikált lustapicsa, szar felharmóniával.
@Majmász Gedeon: állapotos vagyok. Idegállapotos. Jobb a terhes szó, a másik félreérthető. No meg tényleg sok a szemrehányást tévő anya: "miattad adtam fel a fiatalkorom!", "miattad vettem ki szabadságot, te hálátlan gyerekállat!"(+!!!!)
@Nick-son: ha csak neked kell és kapod jó áron, nem pojén. A hordaember ilyen. Akciós sálakkal való felakasztás, na ez kell ide, ez a régi homár öröksége, az effajta finompojén. Írj minél többet, nem fizetünk semmit, de sztár leszel örökre.
@Manyecska: a rúddísz meg gömbkiszerelésben van. Az a mimikák mely rovátkájából-mozdulatjából nézhető ki, hogy "na, ez biztos 30!"? Aki Prádát vásárol préda lesz.
Perxxonál Jézus - Depese Modde
Rutinos homáros nem lepődik meg. A Felárazom-Leakciózom ősi ügyeskedő módszer a kereskedelemben. De azért mégis, hogy van ez elképzelve egy ekkora cégnél? A képek magukért beszélnek. Black friday. Tesco. Amúgy csak ruhából van kedvezmény... A felárazott…..
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 11:14:33
@Józsi, a migráns köcsög: köszi, a gyermeki fikatömb még versenyben volt, a turbános tehén sportautóban meg időn kívül született az előzőnél (de lehet, hogy átmigrálom). Mindig akad 1-1 frappáns jövőkép.
@Lantániusz: jó-jó, de hol írtam én ezt? A kivárás önmagában egy semleges dolog és erénytöltetű, mert hát feltételezi a türelmet. Tőzsdén kifejezetten hasznos tud lenni, illetve rég áhitott cél beteljesülésében, ha szerepet játszik. No de csak azért, mert épp van valami hepaj és azt várja és még értelme sincs annak? Várjon egy bulit, ami kényszerű és erőltetett elnevezésben szenved, mert mindig kell valami ürügy, ugye, még az is jobb, mint ez. Amit írsz, hogy írtam, én azt nem érzem, hogy írtam volna, de rámutathatsz ilyen hatalmas habszivacs-mutatóujjal, amilyennel amerikában mutogatnak a meccseken, egyébiránt nem is igaz, ami állítasz. Na de mostmár újposztenter!
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 11:35:31
@Black Hole: ez poénnak jó és tényleg ne vedd magadra, de szerintem ott veszti el az ember a tökét, a férfiasságát, attól a ponttól, ahonnan elkezd hazudni a baránőjének, feleségének, bármiről is, a vitát. sárkányoskodást elkerülendő. Nem tudok elképzelni olyan szitut, ahol engednék ebből a meglátásomból. Lehet okosan őszintének lenni, nem azt mondom, de hogy konfliktuskerülésen alapuljon egy kapcsolat, naneee. Meg is lehet, kell is beszélni a dolgokat, átdumálni és kisúlyozni, hogy közel mindenki megkapja amit akar a közös köcsögvetésből (költségvetésből), de ha nem tetszik valami, hogy hazudni kell miatta, akkor lehet menni másfele. Ja. Ezvan. Hilda meg ne gondolja már, hogy bármeddig feszítheti a húrt. Ha csokorba gyúrnánk az összes, szövegből kiragadott, kontextusa nélkül direkt szarul értelmezett csúnyaszót, négyzetre emelnénk, még az is pont tizede lenne annak annak a pofátlanságnak, amit ő csinál a blog lakóival, látogatóival. Ugye.
felbüfizett ajtókilincs 2015.11.30 11:54:13
@Black Hole: :D A nemiségek csapongnak, feltöltődtek a kubikus álláshelyek is szexi testekkel, ilyen ez a mai világ! Persze, van igazság abban, amit írsz. Mondjuk két dolgot nem szoktam: ténylegezni és esküdözni. Önhitelrontás szavai.
Gábor szerintem tipikusan csak nálunk előforduló esetről van szó, szerintem nem. A cégek ilyenkor általában az ÁSZF-re mutatnak (jelen esetben a 4-es pontra), mi pedig egy korábbi posztunkra. Kedves Homár!   A következő tipikusan csak nalunk előfordulható esettel és…..