Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franke

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napon belül az Álom.net-hez hasonló közös filmnézésre számíthattok, egy hasonlóan színvonaltalan filmből! ..
franke 2012.09.09 19:31:26
Filmkritika '94 Kiborulás... 2012.09.06 20:16:58
Annyira kiborító érzés látni amikor elcsesznek egy egész jó franchise-t egy kidolgozatlan résszel... úgy döntöttem hogy az elkövetkező 4 videót mind ilyen filmeknek szentelem. A videó hétvégén lesz kint, mostmár biztos, és holnap meg előzetes. ..
Baaad Movies Baaad Movie? - Poolboy 2012.05.21 09:14:00
Egy kérdés: EZ MI A F@SZ??? O_O'18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
franke 2012.05.21 18:41:41
Ha már a [REC]-nek van béna folytatása, nehogymár az amcsi verziónak ne legyen! ..
Ezúttal is egyedül dumálok, ráadásul nagyon összeszedetlenül, de ha majd megnézitek a filmet, megértitek, hogy erről nagyon nehéz visszafogottan véleményt formálni. Nem kertelek, a Bosszúállók számomra a legjobb film a District 9 óta! Hang ITT! És mivel a youtube újabban nem…..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Filmkritika '94 Work in progress 2012.04.07 13:04:00
A skót dokumentumfilmet ma szüneteltetem, hogy befejezzem az Álomcsapda kritikát. Mivel nagyon hosszú film, és nagyon bonyolult kritikát írni róla, úgy döntöttem, hogy két részben fogom kitenni, úgyhogy az első rész munkálatai hamarosan be is fejeződnek, sietek amennyire tudok...
2010-ben készült, 2011-ben bemutatott spanyol áldokumentarista horror, ami az alműfaj legelcseszettebb darabja. Aki pedig esetleg már hiányolja Medencetisztítóékat, az nézze meg Mangekyo legújabb - egyébként nagyon jó - bemutatóját a Macskák királysága című animéről, mert van…..
Ismét egy nemrég DVD-n kiadott filmről élménybeszámoltunk. ..
Folytatódik ez a filmtörténeti antiklasszikus, ezúttal kicsit részletesebben kitérek a "színészekre", a "zenére", a "kúl" beszólásokra és egyéb finomságokra. De a lényegen mindez nem változhat: ez a film egy igazi legenda a rossz filmek…..
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
franke 2010.09.06 17:30:39
Néhány dolog, és egy teljeséggel átgondolatlan logikai baki, ami nem fért bele az előző részekbe. Jó szórakozást!   ..
Újabb gyerekkori kedvenc, ezúttal nem Sorter kommentárjával, de továbbra is rengeteg fight-al a főszerepben. Jó szórakozást!  ..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Nos, ez lehetett volna egy sablonos, de kedves film, de sajnos a végén nagyon, de NAGYON elszálltak maguktól az alkotók. A film egy Arany Málna díjjal is büszkélkedhet, mint az a hétvégén kiderült, bár én nem értek egyet ezzel, mert szerintem Hannah Montana apja volt…..