Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Bárányos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma negyed kilenckor jártam az iskolánál, a kupakgyűjtőnél. Onnan a Járási Bíróságig a járdán gurultam (eléggé el nem ítélhető módon).  A gyalogátkelőn toltam volna át a kerékpárom.   De hátam mögött Iustitia istennő termeit magában foglaló épülettel,  ott álltam a zebra szélén és néztem balra, a…..
 Kérdésünk nem aktuális, mert az utolsó pályázati napon, mint közlésünk után a képviselő tájékoztatása alapján kiderült, Bicske is tárgyalt róla és tegnap benyújtotta! Mindez a pályázati lehetőség, fő részben a zártkerti, mezőgazdasági utak építésére, karbantartására vonatkozik. Ebbe beletartozik a…..
Eddig szelektíven gyűjtöttem a szemetet, ezért sokszor nem volt 30 l a szemetem sem. Most hogy személyekhez kötik a szemétdíj fizetését, és nem ahhoz hogy ki mennyi szemetet termel, így a környezettudatos embereket büntetik. Eddig ők azt a szemetet amit komposztálták, vagy szelektíven gyűjtötték…..
József Bárányos 2016.02.12 15:17:25
@metal: Nem értek egyet a megközelítéssel. Ez szemléletbeli kérdés. Vagy van rá igényem, vagy nincs.

Mitől lenne ingyen? Mondjon valamilyen közszolgáltatást, amely ingyen van.

Tudja ez olyan, mint szemetelés az utcán. Nem azért nem dobom el a szemetet, mert tilos és megbüntetnek érte, hanem azért nem, mert van egy belső késztetésem, hogy ne tegyem. Egyfajta belső iránytű, nevezhetjük erkölcsi normának is. Üdvözlettel: Bárányos József
Olyan olvasói levél érkezett a bicskeiek blogjához, amit írója a Csokonai Általános Iskola – Bicske, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Igazságügyi Minisztérium, az Ombudsman - OBH - Gyerekjogok biztosának, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak, a Fejér Megyei…..