Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prometheus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
prometheus 2007.01.17 02:42:53
xvel: ki nem szarja le ki "szadeszes" meg "maszopos" meg "fityiszes" meg a Mikulás tudja milyenes...? Én pl az összes politikai párttól okádok, kivétel nélkül mindegyiktől, nem csak a nagyoktól, a kicsiktől is egészen azokig a papíron létező 10 fős pártokig amikről még csak nem is tudok. És akkor most mi van? Beszarik a tyukom? Nincs tyukom, de ha beszarna se ezért tenné.

Az meg külön komolytalanság hogy bírod nem jössz ide aztán 10 kommenttel lejjebb mégis idejössz. Persze elismerem mindenki abbéli szabadságát is hogy hülyét csináljon magából, nem fogok ezen se vitát nyitni. Jogod van hozzá, na.

Ez a fentebb látható hölgy leszerepelt. Nyilvánvalóan nem volt tisztába önmagával mikor kiment. Akinek van önértékelése (HELYES önértékelése), az tudja hová mehet és hová nem. Ő nem tudta, most helyretették, feltéve hogy megértette amit a hűdegeciamcsi kifejezni próbált. Jól tette. Tojok én rá hogy hazánklánya-e vagy sem, ha egyszer nincs azon a szinten ahova ő gondolta magát, akkor megérdemelte ezt a viselkedést magával szemben. Azt viszont egy nyílegyenes baromságnak tartom, hogy csak mert magyar és csak mert színvonaltalan volt, azért lejáratta az országot. Kizárólag magát járatta le. Ebben az országban még él rajta kívül pár másik ember. Például egy pár olyan "hülyegyerek" mint aki feltalálta a 3D-s hologárfot. Ugyanúgy ahogy a világ akármelyik országában, itt is vannak világszínvonalú profik és vannak középszerűek, meg vannak kutyaütők és sarlatánok is. Ez nem ország függvénye basszus, hanem az egyéné.

Az meg megintcsak az itthoni média örök betegsége - de talán más országoké is, nem tudom, itt élek nem máshol - hogy ha valamit egy honfitárs elcsesz akkor az kiáltja máris hogy megszületnie is kár volt és lehúzta az országot a klotyón. Ez egy böszmeség. Ezt az országot nem ez a novícia fogja romba dönteni, hanem a megalomán, pénzéhez, cezaromániás politikai elit és a hasonló indíttatású aspiránsok. Marha egyszerű a képlet: nincs összetartás egymásért. A nemzeti front is magából csinál hülyét azzal hogy egy 500 éve döglött lovon akar lovagolni, aztán meg pislog mint a szemafor hogy a kutyát se érdekli. Ha majd a magyarok rájönnek hogy egymásért is kéne lenniük, nem csak holmi jobb/bal/közép/alsó/felső/szélső/hátsó eszmékkel körömönfont parasztvakításért, akkor majd el fogom hinni hogy van értelme ebbe az országba még embert szülnie a páromnak. Mindenféle ideológiától fröcsög az egész mai politikai kommunikáció, mert egyszerűen már nincs mire másra támaszkodni, de valójában már erre sincs: minden létező ideológia be van már mocskolva kérem. Rá kéne eszmélni, hogy nem a megfoghatatlan csöpögésbe kéne kapaszkodni. Ilyenkor hol az a baromira híres magyar realizmus? Megmondom hol: ott úszik a Dunába a tisztítatlan ürülékünkkel együtt, csak valahogy mintha félnénk ezt észrevenni, mert akkor kiderülne hogy mindenki a szarban kotorászik és nem tudna felháborodni azon senki, hogy belefullad a f*stengerbe ami mindenhonnan árad mint a Niagara.
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
prometheus 2006.11.28 16:44:50
Képzőművészettel is foglalkozó emberként pedig tartom, hogy aki egy másik ember kreativitását minden egyéb saját kreativitás hozzáadása nélkül, minden nemű művészet nélkül, csak úgy L'art pour L'art felhasznál (lemásol), az addig elfogadható, amíg tanulja mondjuk az ecsetvonási technikákat, de ha ebből pénzt csinál, azt erkölcstelennek, szánalmasnak tartom, méltatlannak arra hogy művésznek nevezze magát vagy akár csak arra hogy mások annak nevezzék, és ezért mélységesen megvetem.

Megmondom ezt pontosan hogyan hívom: önérdekelt szellemi kizsákmányolásnak.

Egyszerűen UNDORÍTÓ. Hányni tudnék tőle.

És végül de nem utolsó sorban: nem a fotós perel, hanem az NG. Ezenfelül ha egyetért ezzel a perrel, az érthető és elfogadható. Kiutazott valahova évekig, és nyilvánvalóan keményen megszenvedett azokért a képekért.

Kifejezetten örömömre szolgálna, ha BA ettől tönkre is menne: egy álművész kókler ne igazi művészek kizsákmányolásából akarjon élni, hanem húzzon robotolni napi 8-ba ahogyan azt a többi tisztességes átlagember is teszi, és izzadjon meg igenis keményen a kurva pénzéért!!! Akkor legalább a sajátjának is érezheti joggal.

Végszóként: "aki a tűzzel játszik, ne csodálkozzon ha egyszer megégeti magát"
ui.: Nem, nem ismerem LA-t mielőtt Walaki ezzel akarna döngetni nekem, csak mélyen felháborít az ügy úgy, mint szellemi szabadfoglalkozásút, és egyesek hozzáállását is botrányosnak tartom, látszik hogy hány embernek van itt lövése arról, mi egy művész és mi a művészet (az erkölcsiséget meg hadd ne is mondjam akkor)
A Zugügyvéd nem híve a névtelen feljelentéseknek, de sajnos nem véletlenül vezették be a védett tanú intézményét. Az alábbi leírásból azért gyanítható, hogy az ártatlan gyermek több volt, mint egyszerű fogyasztó. Üdvözlöm! Internetezés közben akadtam az ön blogjára és…..