Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szvetozar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egymás szemébe néztünk, és ott elkezdődött valami.” Az alábbi történet szenvedő alanya egy különös sráccal kavar, aki drogot csempész a lány italába. Csak találgatni tudunk, hogy buta tréfa vagy szándékos mérgezés volt a célja. Később a fiú eltűnik a…..
Ismét egy kiemelkedően érdekes történet következik. Meddig áll jól egy pasinak a misztikus furcsaság? Miért akarja valaki megijeszteni leendő hölgypartnerét? Színjátékról van szó vagy a szexepil pótlásáról? Egy biztos: nem érdemes időt pazarolni olyan illetőre, aki…..
Az alábbi sztori nem az Amerikai pszicho recenziója, inkább egy hanyatló személyiség kórlapja, értékítéletileg torz figura lenyomata. Hol kezdődik a női büszkeség, és hol végződik? Most megtudhatjuk, mi „kell” a nőnek…   Sziasztok! Íme az én történetem:…..
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..