Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsámpásRozi

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
CsámpásRozi 2007.05.04 16:44:28
Bééééci · www.beci.mlap.hu 2007.05.04. 16:37:37
Főnök nem subbázik, ő állatmód dolgozik :(
Résen kell lennem itt a ki-bejárkáláskor, de már nagggyon rutinosan váltom a képernyőket :)
Subba Virág három esküvője 2007.04.16 12:27:22
Szoktatok álmatlan éjszakákon forgolódva azon gondolkodni, hogy vajon hová tűnhetett Fresh Virág, a változó felállású együttes egyik első tagja? Nincs ezen mit szégyellni, mindannyiunkkal előfordul. Ha viszont nem néztek rendszeresen nemzetközi pókerközvetítéseket, akkor…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..
Csak jelezni szeretnénk, hogy a Subbának már van kedvenc növénykereskedése. Fogalmunk sincs, hogy ha mi lennénk a márka tulajdonosai, inkább más néven vezettük-e volna be virágbirodalmunkat a magyar piacra, azt viszont pontosan tudjuk, hogy ha már így alakult a dolog, infantilisen…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
w Red Hot Catholic Love 2006.11.15 02:38:00
"Mivel a homoszexuális aktus nem töltheti be az emberi szexualitás természetes célját, erkölcsileg soha nem elfogadható" - közölte Arthur Serratelli, az iránymutatást kidolgozó bizottság vezetője. "Az ilyen aktus ráadásul soha nem vezet el az igazi emberi…..