Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.J

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid poszt képekkel, videóval. (Szöveges segítséget nem igazán kaptunk, sztorit költeni nem tudunk.) A készülődésről már beszámoltunk, itt egy kis könnyed hangulatjelentés:  A képek tanúsága - és informátorunk, Makai Gergő - szerint kevés alvás után, hatalmas…..
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Szekértábor jól megszívta, hogy hitt a masinisztának. Esztergomba ment vonattal, a vihar elmosta a töltést Üröm és Solymár között, a vezető bemondta, hogy szálljanak le, mert jön a pótlóbusz, majd hopp, továbbment, magával víve azokat, akik nem olyan hülyék, hogy hallgassanak…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
B.J. szerette volna csoportos beszedéssel intézni a közüzemi költségeit, ám szolgáltatója szintén a Budapest Banknál van, a bankon belüli utalás pedig valamilyen oknál fogva térgörbületet okozna, így nem vállalják: Történt, hogy nemrégiben az egyik közüzemi szolgáltatóm…..
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
B.J 2010.07.06 10:42:29
Jómagam is hetente 8-10-szer járok arra.

Ha legalább lenne értelme annak hogy ott állnak. SEMMI hasznuk nincs. Nulla, zéró, teccikérteni?

Kiépítettek egy nagy randa fémkerítést igénytelen módon, bár szegény pályaudvar amúgyis hányás módon néz ki. Reméljük nemsokára gazdára talál, hogy lehessen belőle múzeum/kormányépület/bármi!

Nade témára visszatérve, a kapunállóktól húsz méterre ott vannak a jegyárusító automaták, ahol képtelenség jegyet venni anélkül, hogy a benszülöttek rá ne másznának az emberre
- van egy kisapróóód?
- jáj hát kéremzsépen a nyírégyházi gyorsrá véttem jégyét de nincs már pénzem ícé pótjégyré, há ki tudná ségíténi? - ez rendszeres lejmolós duma
(első körben mondtam neki hogy persze, menjünk el a pénztárhoz, megveszem neki - egyből sürgős dolga lett)

Ha az a perverz ötletem támad hogy kártyával fizetnék, ott lihegnek a nyakamban, hátha látják a kódot.
Hihetetlen!
Ha arrasétál egy máv vasútőr feliratú ember, akkor arrébbmennek tíz métert, ennyi.

A múltkor úgy felidegeltem magam az egyik szemtelen példányon, hogy véletlenül rossz jegyet vettem. Mikor találtam szóvá tenni a kapunállóknak, azt mondták, vágjam nyakon.
Igen, aztán majd mikor a rendőr engem visz be garázdaságért, ők fognak tanúskodni ellenem, mert közterületen nyakonvágtam valakit.

Én személy szerint vérlázítónak tartom, hogy a mocskos húgyszagú pályaudvaron, ahol még jegyet venni is felér egy kalandtúrával, az utasokat macerálják.
Nekem van egy ötletem mire lehetne még használni őket. Minden télen sír a máv hogy befagytak a váltók. Nosza kiképezni őket, aztán mehetnek váltót takarítani. Annak legalább lenne értelme.
Webkettesedik a kampány: az Urbanista twitterét egyre több politikus is követi, a pártok blogokat indítanak és veszik a fáradságot, hogy sajtóközlényeket küldjenek a már működőknek. Itt az első fecske, az MDF-től. Téma légszennyezés Budapesten, amire a szokásos, rutinszerű…..
A Forma-1-főnök elárult egyet radikális tervei közül, amit eddig nem sikerült keresztülvinnie.”Nagyon könnyű lenne minden pályán olyan helyet kialakítani, ahol időt lehetne spórolni, és előzni, mondjuk úgy, levágni. A pilóták futamonként ötször tehetnék ezt meg, így…..
Az autópályákat ugye az állam kezeli és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. segítségével beszedi tőlünk az autópálya használati díjakat. Berzenkedés nélkül fizetünk azért is, amit egyszer már kifizettünk (pl. az M7-es döcögős szakasza), meg azért, hogy díjszedő kapukat építettek, meg azért, hogy…..
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..