Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antrax

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
Antrax 2008.04.23 21:35:32
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..