Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Overtaker

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
Overtaker 2012.06.08 12:46:47
@belga6: Nem volt francia bajnok. Aki ekkora baromságot mond, az viselje a következményeket, pl. azt, hogy szarrá röhögik, függetlenül attól, hogy mit csinált azelőtt.
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Ismét sporteseményekkel kezdjük az ajánlót, hiszen a népszavazás közben úgy sem nagyon lehet mást csinálni, talán sorozatozni, de azokat meg nem bírjuk felsorolni, annyi van belőlük. A sport1 14:30-tól a Dzsuzsák Balázzsal felálló PSV és a szemüveges bulldog, Davids fémjelezte…..
Overtaker 2008.03.09 16:46:53