Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgc

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első cikk végén nem túloztam azzal, hogy rengeteg érdeklődőt említettem. 2-3 nap elég volt ugyanis ahhoz, hogy olyan mennyiségű levelet kapjak, amire szinte válaszolni is képtelenség. Ezt követően ki is írtam a hirdetés alá, hogy egyelőre több megkeresését sajnos nem tudok fogadni, ami jócskán…..
mrgc 2016.12.29 17:51:00
@Látens Inszinuáció: Ez egy érdekes kérdés, hogy "ki nem szarja le?", vagyis hogy kit érdekel.

A cikk adott része is arról szól, hogy az említett érdeklődőnek el kellett költöznie, miután kiderült, hogy a lakótársa a párja is egyben. Ezért érthető módon olyan helyre akar költözni, ahol ez nem probléma. Viszont ezt csak úgy tudja meg, ha rákérdez. Ebben az esetben tehát szó nincs felvonulásról, munkahely keresésről, meg ilyesmiről, egyszerűen muszáj feltennie a kérdést, ha nem akar bizonytalanságban beköltözni valahova, ahonnan lehet, hogy megint mennie kell, ha kiderül. És ehhez nem kell orgia sem, hanem elég maga a tény, hogy az érdeklődő meleg.

Miután a társadalom szinte egésze hetero, így nem csoda, hogy neked nincs szükséged arra, hogy a hetero mivoltodról tájékoztass bárkit is, hiszen alapvetően mindenki ezzel az alapfeltevéssel él a másikról. Emiatt sosem kellett semmiféle bizonytalanságban érezned magad pusztán amiatt, mert hetero vagy.

A munkahely keresés megint más téma, mert ott nyilván a munkáján van a fókusz, és nyilván nem úgy mutatkozik be, hogy "Gipsz Jakab vagyok és meleg", de amikor hazamegy a bérleménybe - tudod, a 4 fal közé, ahova külditek őket - akkor ott már hadd ne érezze magát feszélyezve, hogy nehogy a tulajdonos megtudja.

Szóval láthatod, vannak olyan lakástulajdonosok, akik nem szarják le, hogy hetero vagy meleg az illető, mert ha utóbbi, akkor nem adják ki neki a lakást. Ez persze az ő dolguk.

Láthatóan vannak olyan helyzetek, amikor kénytelen valaki felhozni a témát a saját érdekében, hogy időben kiderüljön az, ami később problémát okozhat.
mrgc 2016.12.29 18:03:57
@Legeslegalja: Erősen 1 bites gondolkodásra vall, hogy rögtön "ballibezünk" valakit, aki akár csak megemlít ilyen témát.

A politikai korrektség alapvetően a szemétdombra való, mivel csak a problémák szőnyeg alá söprését szolgálja, nem a megoldásukat.

Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki megdöbben, ha olyan történetekkel találkozik, és ezt még le is meri írni mindenféle "ballib" meg "politikai korrektség" gondolata nélkül?

Eltekintve a bűztől, ami szavaidból árad, nem tudom, milyen "szarszagú lózungokra" gondolsz.