Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyogyós Attila

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy aztán ez a hír(?) milyen hatással lesz a lassan vajnásodó tévé jelenlegi gárdájára azt egyelőre nem tudni, de a Blikk szerint Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa az RTL Klubtól vinne át műsorvezetőket a második számű kereskedelmi tévéhez, és az sem érdekli, hogy…..
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
Engem rettenet beszippantott ez az öt perc, a végén nem is ment más, mint a röfögve vihogás: (Visszaolvasom, hogy mit írtam és feszt röfögve fingást olvasok :DDD)..
Subba Cukiság: Szekus topogás 2015.11.27 09:52:00
Itt csak a korlát nincsen betépve és nem mondom, hogy nem értem meg a szekus csávót, hát mekkora HÜMNUSZ csendül már, amikor megadja magát az ütemnek! Ember legyen az MDMA-n aki ennek ellent áll B) Le is táncolják gyorsan ezt a hirtelen barátságot, a csaj ráadásul hátrafele,…..
Gyogyós Attila 2015.11.27 16:14:32
Volt egyszer egy interaktív filmsorozat, egy webkettes lapozgatós könyv, amiben a néző döntötte el, hogy a két főszereplő randija hogy sikerüljön. Ez volt a Chili vagy Mangó, és 2013-ben került ki a netre, majd halt el anélkül, hogy bárkit is istenigazából érdekelt volna, pedig…..
A kommentelők azt hiszik, egy kritikusnak vagy tévével foglalkozó bloggernek semmi más nem okoz kéjesebb örömöt, mint egy bukott, vagy rosszul sikerült tévéműsor. Mert milyen jó fikázni, ugye. Kurvára nem így van. Nekünk ugyanis néznünk kell ezeket a műsorokat, és sokkal jobb…..
Gyogyós Attila 2015.11.25 16:26:26
@Gyogyós Attila: *Ördögh
Gyogyós Attila 2015.11.25 18:40:30
@Késapati Tamás: akkor lett volna sütöde a műsor ha a csávó benyögi, h kurvára kell neki a lé, majd utána totálban mutatják a családját, na az már valami lett volna, de ez így egy nagy semmi.
Nem én kértem, Kara úr kérte! ..
Gyogyós Attila 2015.11.25 16:31:51
@Trejo: mondjuk nekem, de neked ahhoz, h én mit csinálok kurvára semmi közöd,....jó lenne ha picit visszább vennél az arcodból!
Subba Haladjunk! 2015.11.25 08:04:11
Nincs itt semmi látnivaló, ez csak szerda. ..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..