Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fürge toll

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidrák Egyéves számvetés 2010.04.06 22:21:00
Vigyázat, hosszú...10,5 kiló, 80-as ruhákat hord. Fejkörfogata 46 cm.Nem sokat áll kapaszkodás nélkül, pedig tudna: ha véletlenül ebbe a helyzetbe kerül simán elálldogál akár fél percen keresztül is, de saját akaratából nem törekszik álldogálni. Ugyanígy, illetve talán…..
fürge toll 2010.04.14 09:55:33
Strange's fashion & gossip Esküvő 2009.08.10 09:32:00
Drága Olvasóim!Először is szeretném megköszönni a jó kívánságokat és a köszöntéseket. Nagyon jól esett, és meg is lepődtem, hogy ilyen sokan gondoltatok rám :)Szóval: szombaton Strange férjhez ment :)Az esküvő remekül sikerült, a családi ebéd és a buli hasonlóan, bár a…..
fürge toll 2009.08.10 11:14:50
Nem tudom igazán eldönteni, hogy tetszik-e a Katie Holmesről készült fotósorozat, vagy sem: szépnek, vonzónak látom őt, ám közben folyamatosan az jár a fejemben, mennyi lehet ebben a mesterkéltség, a "megcsináltság", a PR-munka... Nehéz ügy. ..
Milla Jovovich-ról az Interview magazin közöl le egy rövidke fotósorozatot, melyben Milla fehérneműben, illetve anélkül mutatkozik.A négy képből kettő tetszik, kettő nem. Ami tetszik (a két középső), azokon Milla nagyon szép, és jók a képek is, a másik kettőn viszont rá sem…..
A Victoria Beckham által tervezett fekete ruha vajon kinek áll jobban? Magának a tervezőnek, vagy inkább Heidi Klumnak?Nehéz kérdés, nem igaz?..
Az amerikai GQ magazin Justin Timberlake-t választotta a legstílusosabban öltözködő amerikai férfinak. Ennek örömére a márciusi címlapon is ő szerepel, a magazinban pedig még néhány kép, hogy a kételkedőket is meggyőzzék a cím jogosságáról...
fürge toll 2009.02.17 20:45:16
...adunk az élvezeteknek is. A mai napra kértünk egy időpontot 4D babamozira az Istenhegyi Géndiagnosztikán. Azért Dr. H.K. személyéhez most is ragaszkodtunk, egyrészt mert Neki nem kell magyaráznunk, hogy ne rémüljön meg, ha lát valami mást is az élő mazaton kívül, másrészt…..
Egy kedves olvasóm (Scala) kérésére egy kicsit rendhagyó módón, a blog témájától teljesen elkanyarodva készítek felmérést arról, hogy szoktatok-e sorozatokat nézni, és ha a válasz igen, akkor melyeket?Bevallom, hogy ha függő nem is vagyok, de azért nálunk nem telik el este…..
fürge toll 2009.01.10 21:14:40
A People már össze is állította az általuk legszexisebbnek vélt 15 pasi listáját. Én természetesen egyáltalán nem értek egyet a kiválasztott férfiakkal, talán a 15-ből ha 5-öt tartanék a listán...1. Hugh Jackman: nem különösebb szerelmem, de azért a listán rajta…..