Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Góg Krisztina

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kurva jó buli ez a "rideforéppenaktuálisáldozat" játék...! Itt ki lehet nyilvánítani az együttérzésünket (amivel természetesen egyetértek), a lovas közösség összetart, lám már világszerte faszom tudja hány millióan éreznek együtt Olíviával, és alig kellett egy hetet várni, máris itt van az…..
Góg Krisztina 2016.05.02 15:55:38
Sziasztok,
aktív lovasként számos horror történetem akadna, mind a saját tanulságával, értékével vagy foltjával, csonttörésével. Azt gondolom ezekből olvasható fentebb, ezért nem is írtam eddig. Azonban éppen ezen a szép szombaton történt velünk egy igen tanulságos eset, amit megosztanék okulásként.
Szerencsések vagyunk, azt gondolom, lovainkkal élünk együtt egy kis tanyán. Foglakozunk lovagoltatással is, bár nem ez a kenyérkereset. A napokban egy férfiember bejelentkezett hozzánk telefonon, mégpedig egy igen meglepő kéréssel. Szeretne tereplovagolni, kettesben. Ezen jót kacarásztunk hugommal, javasoltam, a kockás plédet mindenképpen vigye. Néhány mondattal később kiderült, az uriember a függelékével szeretne kettesben... Mondtuk, ennek csak a harmadik lovas lehet kerékkötője, aki a terepet majd vezeti, látszólag beletörődött a dologba. Megint néhány mondat, és ráteértünk - most már tudom - a kellmetlen részére az ügynek, miszerint azért, ha lehet, csak megnéznénk, miképpen is uralja a tudományt, zavarja e a ló a közös cselekvésben. Erre kiderült, hogy ebben az esetben már csak a barátnő tart igényt a szolgálatainkar, mert a fiatalember annyira mégsem büfé lovaglásilag. Átszerveztük a napot, mert a hölgy igen nagy tudású lovas, ne mi tartsuk fel a dolog kiélésében. Eljő az időpont, nem jő a nő. Majd jő egy telefon, miszerint hősnőnk konkrétan hisztirohamot kapott, mit akarunk mi nézegetni rajta, sajnos főfájás kínozza, kedvese szerint már a héten nem is lesz lovaglós állapontban. Megköszöntük az érdeklődését, illően elbúcsúztunk tőle. Az álatala generált üres időnkben pedig hálát adtunk, hogy afféle gyanakvó szerzetek vagyunk, és nem hittünk egy vadidegen telefonos tudásában.
Az is tény, mikor még villogtattuk farktollainkat, és mi voltunk a legmenőbb kezdő lovasok, szombatonként gyakran ücsörögtünk a Baleseti várójában, ha már kihagytunk pár hetet, megkérdezte az ügyeletes sebész, mi van lányok, eladták a lovakat? Ezeken, ha néha, csakis okulásként elmerengüng, jókat szoktunk röhögcsélni, de leszögezem, lovagolni a lóval közösen a legjobb, és én különösen válogatós vagyok, úgy szeretem, ha Ő van alul, én meg felül.