Regisztráció Blogot indítok
Adatok
¿hello, mi?

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Vannak szerelmek, amik végig kísérik az ember életét, újra és újra felbukkannak, nem hagyva egy pillanatnyi nyugalmat sem a szívnek és a léleknek. Minden alkalommal belehalunk, hogy az újjászületésünknek csak az újra belehalás adjon értelmet (milyen szép mondat, nem?). A kép a…..
Subba Sajtosat vagy túrósat? 2008.03.26 19:46:57
A szokásos unalmas/mulatságos/felháborító (nem kívánt törlendő) public pr0n, kis hazai ízzel. Szigorúan 18 éven felülieknek kattintható csak a link...
Alert: tinisztori következik a javából! Az eleje kicsit zavaros, nem értem mér annyira lényeges, hogy kivel hogyan mentek kézenfogva, de biztos fontos volt, mert ez a kihívott engem sétálni fordulat többször is visszatér. Aztán a szőke csávó, aki mindig filmet néz, például A…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..