Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kult

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
kult 2012.03.02 20:36:16
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
kult 2011.11.16 18:08:24
@magyar ember teli szájjal: Te egy roppant intelligens ember lehetsz.
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
kult 2011.08.18 15:35:27
@negyven: "Láttam a komáromi strandon sapka nélkül." És miért nem vágtad pofán?
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
kult 2010.04.22 19:09:35
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
kult 2010.04.13 23:15:26
@Novák Előd: Igazán kifinomult, irodalmi a stílusod, de mindenekelőtt kulturált.
Március 18-án érdekes elektronikus küldeményt kaptunk, három webes fotóalbum és három Youtubevideó linkjét. A felvételeken, mint azt megkeresésünkre maga az érintett is megerősítette, Király András, a Jobbik szóvivője volt látható ún. félreérthető helyzetekben. Kedden…..
 A cigánykérdés van! Nem csak azóta, hogy a Jobbik feszegeti, de van már vagy száz, kétszáz éve. Nagyjából azóta, hogy elindult nálunk a polgári átmenet, amely nem szívta magába a magyarországi cigányokat. Na, de, ha egyszer van kérdés, akkor kellene találni valamiféle…..
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
kult 2010.03.23 19:06:23
@Balt: Nem hiszem, hogy a hangja ráfért volna egy lemezre az már túl sok adat.
kult 2010.03.23 20:47:58
@levi009: Ez egy rövid, 2-3 perces kb 8 éve készült felvétel és inkább vicces, mintsem érdekes, már ha viccesnek lehet nevezni egy olyat, ahol egyik "prominensünk" alpári, trágár szavakat használva üvöltözik az irodai dolgozókkal, így nem éreztem késztetést, hogy megosszam mással is ezt a kulturális élményt, de majd előkeresem.
- Egyébként ne legyen kétséged, hogy van-e bárkinek is infója egymásról. Éppen ezért 20 éve...cseberből vederbe
kult 2010.03.23 21:53:29
@flea: Igazad van egyházi szövegből való. De latin nyelvű maga az idézet.
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
kult 2009.02.11 00:46:49
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
 Az Index fotói a mai tüntetésről (tudom, tudom, az Index mocsok szoclib és hazudik, de ennyi idő alatt még én se fotosoppolnám így meg a képeket):Nem is tudom, ha nem lennének kissé riasztóak, akkor nagyon röhejesek lennének. Ezek akkor most éppen kik? Betyár Gárda? Magyar…..
DarkBlog Namivan? 2008.09.20 20:31:00
Jöttek nemzetet megváltani? Sikerült? Igen, az a mocsok ÁVH. Ja, meg azok a mocskos zsidók. Ott mind, igen, tudom. Sebaj, azért megmutattuk. Meg bizony. Majd legközelebb elseperjük ezt a zsidó söpredéket! Persze, hiszen ez csak erőpróba volt. Majd meglátjátok. Jaj de szép is volt…..