Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hujber Zsolt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakhoz – ha még nem tetted meg – javaslom elolvasni az Analóg vagy Digitális c. cikkemet, amely  ennek az írásomnak közvetlen előzménye, mai megállapításaim az ott elhangzottakra és az akkor átélt hangzásélményekre épülnek. A történet folytatása, hogy a Január eleji itthoni bemutató annyira…..
Hujber Zsolt 2016.02.25 23:59:25
@Lagavulin16: Elolvasva a cikket majd a hozzászólásokat is, én azt mondom, hogy miért ne? Miért ne lehetne? Először analóg volt, utána digitálisan CD lemezekre írva és utána itt van az USB-s külső forrás. Van különbség analóg és CD között, nyilván különbséget jelent a külső forrás is, de semmilyen villamosmérnöki magyarázat nem elfogadható addig arról, hogy miért jelent ez visszalépést, miért nem működhet, amíg fogod és meg nem tapasztalod. Persze ez nem olyan egyszerű, de a nyitott gondolkodásmód sokat tesz hozzá a jellem és a tudás fejlődéséhez, így nem szabad semmit sem kizárni pusztán egy szkeptikus elmélet miatt. Ha Gábor hallja a különbséget (és nem egyszer bizonyosodott már be, hogy igenis hallja), akkor mindenképpen esélyes rá, hogy a rendszer nagyon tud valamit. Ne legyünk csőlátásúak! :)
AudioWorld Racionális Audio 2015.11.23 13:20:44
 Ez a kérdés az idei AV Trend és HiFi Show–n való jártamban-keltemben fogalmazódott meg bennem, majd valahogy háttérbe szorult. Később volt egy értékelő beszélgetésem Veres Attilával ( aka Audiolife ), míg végül ma reggel arra ébredtem, hogy ennek a cikknek a kezdő gondolatai…..
Hujber Zsolt 2015.11.24 13:45:12
Igazad van Gábor, sajnos én is elkövettem anno azt a hibát, hogy előbb egy jobb dobozt vettem mint elektronikát és valóban ég és föld különbségét tapasztaltam mikor egy másik erősítő megépítésénél (PassLabs) ezt már fordítva csináltam.

Gojdár Tamás inkább gondolkozzon el a saját írásán, mert nagyon messze áll az igazságtól. Először is minden építő szakmai jellegű kritikát mellőz, ahogy az összes eddigi hozzászólása. Másodszor is szeretném ha lefényképezné/leírná a saját berendezésének alkatrészeit mert nagyon kíváncsi vagyok mi az a rendszer, amin nem lehet már fejleszteni. Ezzel a felfogással nem fog messzire jutni se a hifi világában, se a személyisége fejlődésében. Nagyon rossz ajtón kopogtat...
Mellesleg nem baj ha egy kritikát megfogalmaz, de csak abban az esetben ha azt képes intelligens, ésszerű és alapvető tiszteletet tükröző stílusban előadni. Olvassa el újra a hozzászólását és látni fogja, hogy az mentes minden ilyen típusú értékektől.

Mindig tetszett Gábor, amit csinálsz és az is mutatja, hogy jól csinálod, hogy lesznek támadóid, főleg olyanok akik a szakmai színvonalat nem megütve inkább személyes hangvételben támadnak meg. Mindig van néhány megkeseredett személy, aki mások lehúzásával akar feljebb kerülni, az eredmények elérése helyett. Csak így tovább, jó az amit csinálsz! Kifejezetten tetszik, hogy ilyen átlátható szintekre és pontokba soroltad a szakaszokat, tanúságokat.

További szép napot kívánok!

Üdv.

Zsolti