Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legionnaire

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első, amire felfigyeltem a Kobo ebook-readernél az ára volt. 149 dollár, vagyis harmincezer forint nagyjából annyi, amennyit ki is fizetnék egy olvasóért. A második, ami megtetszett, hogy olvasásra jó. Ezt úgy kell érteni, hogy van az e-ink kijelző, a processzor, az aksi és a…..
Ide jöhetnek az olyan kommentek, amik általános témájúak.Ha olyan vetődne föl, ami szorosan kereskedési, de nincs neki bejegyzés eddig, akkor először kérlek jelezzétek, hogy kellene egy "ilyen" és én megnyitom 1-2 napon belül.Wik..
Először is elnézést kérek a heti összegzés csúszásáért, szociális kötelezettségemmel (család) kívánom magamat exkuzálni:)A hét ichimoku szempontból pozitív mérleggel zárt. 400pipet sikerült összeszednem a hét során. Mivel még teszt fázisban vagyok, ezért csak 10lotos…..
Egyik trader társunk, Vörös Zoli, megkeresett azzal, hogy ő elkezdett elmélyülni az Ichimoku indikátor rejtelmeiben. Szeretném megkérni arra, hogy ha van kedve, akkor rendszeresen ossza meg itt tapasztalatait a többiekkel. Bízom benne, hogy mások is csatlakoznak hozzá, akik ezt az…..
Legionnaire 2009.12.10 10:05:12
@bétehumaine: Oanda-nál van éles számlám. Ma az írásod hatására ismét feltettem. :) Egyből minimális veszteséggel zártam is a long pozim, mert a felhő alatt volt az árfolyam szinte folyamatosan, amit eddig ugyebár nem láttam. Mentségemre legyen mondva, hogy rohadt 2 pip hiányzott a céláramhoz, azóta meg csak hullámzik az árfolyam mint a fene.

Tényleg várom a folytatást. Még youtube videókat is stírölök, hogy magamba szívjam a tudást. :)
Ichimoku Kinko Hyo Megoldás 2009.12.16 08:46:00
Egyik kedves trader társunk javasolta számomra az Openoffice nevű ingyenes programot a rendszerleírásos bejegyzéseim felett való szenvedésemre, vagyis, hogy konvertáljam át pdf.be. Nos épp ezen ügyködök, összerakom a két részletet, kicsinosítom és pdf-be konvertálom, hogy…..