Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cray-Z

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Versek A kebapos fiú 2009.06.04 18:23:00
Keskeny márványlépcső. Fakeretes üvegablakok és tükrökkel díszített falak. Ezek vesznek körül. Minden nap ezek az anyagok vesznek körül. Nem változik semmi. De amíg ők elkérik a kebapjukat, én végignézek rajtuk és tudatosan az életüket formálom meg.  De ezt talán most…..
Versek Egypercesek 2009.06.01 12:17:00
A Szerelem  Azt hiszed egyedül vagy. Magányosan élsz. Aztán rádöbbensz hogy hány, hozzád hasonló ember él. És mégis mind másképp vélekedik ugyan arról a dologról. Van, aki képtelen leírni és van aki oldalakon keresztül bontogatja, lassan regénnyé vált gondolatait. És…..
Versek Versek 2008.03.09 11:55:00
Az itt olvasható versek másolása, publikálása vagy sokszorosítása TILOS. Kérelem Mikor kellett csendben voltam   Nevettem vagy sírtam   Mikor kellett veled voltam   És füledbe súgtam   Hogy mennyire szeretlek   S féltelek téged   Mert annyi rossz van…..