Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athalay

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszor is bocs a tegnapi csálé bejegyzésért. Az történt, hogy teljesen váratlanul csörrent a szerdai StartUP konferencia közben a telefonom, és derült ki, hogy kiutazhatok Svájcba, megnézni a Google új irodaházát. Mivel a gép hajnalban indult csütörtökön, aludni nem maradt…..
athalay 2008.03.09 11:23:10
Sziasztok,

En maximalisan az alabbi postokkal ertek egyet:

mr lebowski 2008.03.07. 16:01:20

Maro · 2008.03.07. 21:46:54

Szerintem azok latjak at, mennyire jo (most a josag ertelmet ne firtassuk) egy ilyen munkahely, akiket a mostani munkahelyukon nem kell rugdosni/basztatni hogy 'csinaldmar, mivanmar', akik pont hogy visszafogva erzik magukat masok altal (sztem az itt karogo embereknek 70%a ilyen visszahuzo tipus lehet, mar bocs), es akik bizonyos plafont elertek mar a jelenlegi helyukon.

Pont ezert is jo, hogy belenezhetsz mas projektekbe (es ez nem vinyo szinten van tuti, szal a csaladi fotoidra senki sem kivancsi :), es nem rossz ertelemben), a source-control rendszerek nyitottak, barhonnan vehetsz otleteket. Gondolj bele, kb 10-20x tobb "projekttapasztalatot"/tudast szerezhetsz! Ez lehet sok embert nem hat meg, de azokat nemis veszik ide fel, ez a lenyeg.

Teny, nem kell (nem szabad!) a teljes szocialis eleted egy melohelyen leelni, de mas az is, amikor az egesz team (vagy csak legyen 90%a) egyutt "ejszakazik" benn (vihogva, elkotelezetten, hogy meg jobb legyen a cucc), meg mas, amikor a projekt resztvevoinek 90%a hazamegy 4kor (ertsd pontosan, 16:00, gep shutdown, szevasztok), Te meg bennmaradsz, mert kicsit (?) tobb a felelosseged, meg az onbecsulesed, hogy szart ne adjal ki a kezedbol.

Az ingyencsoki, ingyenkv meg ilyesmi smafu (mondjuk nalunk nincs, csak asvanyviz, ami fontos, a csoki miatt en nem mennek vhova:). Nincs olyan ember aki ilyen helyre megy/bekerul azt ez erdekelne, ez pontosan azoknak eye-candy (erted, candy! :) akik a fent emlitett 70-90%ba tartoznak, es frocsognek. Pont az a legjobb, hogy vannak chill-out termek, ahol fetrengve, felalomba lehet SZAKMAROL is beszelni, de nem muszaj!

Sztem el kell fogadni, hogy vannak "8oras" emberek (8kor be, 16:00kor ki), es vannak olyanok akik nem azt mondom hogy szerelmesek a munkajukba, de erdekli oket, es torekednek erosen arra hogy minel jobbat csinaljanak. Es ok is ugyanugy dolgozhatnak "csak" 8 orat, csak a mentalitas (es az output!) enyhen szolva nagysagrendekkel jobb.

Lehet kicsit a keseruseg beszelt belolem, es valtanom kene :) Na nem gugli, de vmi mas :)