Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bármi áron

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Holnap tisztelgünk az 1956-os forradalom előtt. Ebből az alkalomból két darab, politikai értelemben ún. vérpezsdítő eseményt tartanak Budapesten. Ráadásul egy időben, délután hármas kezdéssel.   A Kossuth-téren Orbán Viktor miniszterelnök fog beszédet tartani, kiegészülve a szintén autoriter…..
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
bármi áron 2015.11.23 13:05:40
@Kjoji: Kapott és kaphat is kedvezményesen lakást tűzoltó, mentős, pék, lakatos, stb. Magyarországon több tízezer tanácsi lakás volt, melyeket az önkormányzatok igencsak kedvezményes, részletfizetési lehetőséggel adtak át az éppen benne lakóknak. Ma is vannak önkormányzati lakások és ma is történik kedvezményes tulajdonba adás, nem csak mentősnek, vagy tűzoltónak. A volt honvédségi, de az önkormányzati lakások is nagyon sokáig voltak bérlemények, sok esetben a benne lakók bérleti díjként már a lakás értékét rég kifizették. Nem beszélve róla, hogy ezzel a lakás karbantartási költségétől is mentesült az adott intézmény. És igen, a bérlőnek lett egy lakása, legyen az lakatos, mentős, vagy éppen hivatásos katona. Akkor lenne oka aggódva a gyerekek szemébe nézni, ha nem él a lehetőséggel. Egy nagyobb értékű ingatlan bérleti díja is magasabb volt, megvásárlásnál bizonyára a kedvezmény is nagyobb. Utalnék itt a belvárosi ingatlan eladások sokszor 70%-os "kedvezményére". Csak remélni tudom, hogy a tisztelt kommentelő azt is aggályosnak találja, ha már ilyen fejlett az erkölcsi érzéke. Nyilvánvaló, hogy ebben a sok éve húzódó esetben nem törvényességi, vagy erkölcsi kérdésről van. Sajnálatos nagyon, hogy családok mehetnek tönkre a hatalmi arrogancia ilyen szégyenletes kiszolgálói miatt.