Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katjerina kool

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Hiedelmeink 2017.10.18 06:20:24
A közelmúltban két olyan előadást is tartottam, melynek fókuszában az egészséges életmóddal, táplálkozással, egészségtudatossággal kapcsolatos tévhitek, hiedelmek álltak. A tapasztalatok alapján azt gondolom, érdemes közreadni a hiedelmekből felállított toplistát. Péntek 13, fekete macska, régen…..
Levert a víz, mikor szóltak a bölcsiből, hogy szeptember 4-én kezdhetünk. Úristen, máris? Tudom, bele fogok halni egy kicsit, ugyanakkor már izgatottan várom. Idén januárban eldöntöttük a párommal, hogy Dávidot bölcsibe adjuk. Meg is találtuk a tökéleteset. Bilimbó Háza Óbuda. :) Az okok: keveset…..
katjerina kool 2017.08.09 12:23:43
@Hortenz: ez a gyerektől is függ, hogy milyen a habitusa. Az én gyerekem 1 éves és már nem vagyok neki elég társaság, hiába játszunk-énekelünk-bábozunk-mesélünk napestig. Gyerektársaságban meg konkrétan órákig elvan boldogan. Teljesen kézenfekvő, hogy családi bölcsibe megy, kezdésként heti 2 délelőttre. Nem tudom, mire írtad, hogy "soha nem lesz ennyi időd" - mióta gyerekem van, semmire nincs időm :)