Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozga Linda

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naponta megjelenő kütyük kezelése az avatatlan szemnek már önmagában problémát okoz néha. Rövid, de összeszedett beállítgatás után azonban nagyonis megkönnyítik az életünket - ez nyilvánvaló. Olyannyira, hogy szó szerint a WC-re sem megyünk már nélkülük. A kütyük használata óhatatlanul azzal jár,…..
NetAcademia Time is money 2016.11.16 14:37:25
Benjamin Franklin szavai szállóigeként derengenek a fülünkben. Olyannyira, hogy egyébként konkrétan fizetünk az időért. Hogy hol és milyen körülmények között, arra gyakorlatilag számos válasz létezik. Sokat gondolkodunk azon, hogy valójában mi is az, amit árulunk. Akár mi, a NetAcademiánál. De…..
Volt régen egy rádióspotja egy Hajdú-bihari székhelyű biztonságtechnikával, és kapuautomatizálással foglalkozó cégnek (Alarm Wachter). Égre-földre kerestem a neten, de nem találtam rá a spotra, ha valakinek sikerül, kérem, hogy linkelje be. Még özönvíz előttről származik,…..
NetAcademia Ráadás egyperces 2016.11.02 12:09:00
A kételkedők kedvéért, akik még mindig keresik az apróbetűs részt az előfizetéses konstrukciónkban, összefoglaljuk egypercesünkben, hogy miért jó ez nekünk és hogy miért is nincsenek apróbetűk. Az előfizetés létrehozásával egy skálázható, többezer ember oktatására…..
NetAcademia Egypercesek 2016.10.28 12:10:00
Azaz "nem-e lehetne-e olyat-e, hogy veszünk egyet és hátőizé"... Mert majd mindenki azzal ül be a tanterembe húsvér formátumban, vagy onlájn... Bocsánat, de nem. :) Az előfizetés minden esetben egy főre szól. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Te egy nagy cégtől jössz, a neked…..
NetAcademia Egypercesek 2016.10.26 12:10:00
A lényeg: megszokott minőségben és ingyen juthatsz hozzá a tanfolyamaink bevezető részéhez. Ez azért is fontos, mert pl. egy Ethical Hacking, vagy egy Windows Server 2016 tanfolyam elvégzéséhez erős hálózati alapismeretek kellenek, amelyeket a Hálózati alapok című kétnapos…..
NetAcademia Egypercesek 2016.10.24 12:10:00
Sokan mondjátok telefonban, vagy írjátok e-mailben, hogy "akkor gondolom az online részvétel ára különbözik, a tantermiétől...". Miért különbözne? Kedves hallgatók! ez a 21. század! A helyzet az, hogy mind az online tanulásnak, mind a tantermi részvételnek vannak előnyei és…..
Ozga Linda 2016.10.25 10:48:57
@drmc:
Kedves drmc! Sajnos erről az e-mail címről nem találtunk levelet a mailboxban. Ha megtennéd, hogy újraküldöd a leveled, ígérem, hogy jó kezekbe kerül. Köszi!
NetAcademia Egypercesek 2016.10.20 13:04:16
Azt vettük észre, hogy a fenti kérdés megválaszolása előtt a meg nem értés akadályába ütközik a döntéshozatal, ami az előfizetés-vásárlást illeti. Szerintünk kell ide egy-két olyan infó, aminek a birtokában kézremegés nélkül, és a jó döntés teljes tudatában kerülhetnek előfizetések a képzeletbeli…..
NetAcademia A MOC-ok földjén 2016.04.29 22:13:57
A Microsoft Learning Experience ernyője alatt a múlt héten ellátogathattunk Varsóba, az április 18-20. között megrendezett EMEA Learning Partner Summit elnevezésű eseményre. A rendezvény a Learning Decoded 2016 névre hallgat, így azzal az előfeltevéssel érkeztünk, hogy itt majd jól dekódolják…..
Riportalanyunk Heim Gábor, aki az IBM mainframe rendszerek IT biztonságáért felel főállásban. Ezenkívül etikus hekkerként az RFID rendszerek határait feszegeti, jelentsen ez beléptetőrendszert vagy bőr alá ültetett mikrocsipet. Gáborral találkozhatsz az idei Ethical Hacking konferencián május…..
NetAcademia A fekete fal esete 2016.04.12 10:34:53
Ebéd utáni álmos tavaszi délután volt, mikor mindig lelkes vezetőnk és útmutató mesterünk, M. hatalmas vigyorral az arcán, a tőle megszokott, szélviharszerű lendülettel betoppant az irodába, a következő kijelentéssel: - Le kéne festeni feketére a falat! Kerekedő tekintetünket látva folytatta…..
Vajon hányan próbáltuk meg összeszámolni az informatikus kolléganők számát... egy kezünkön? Köztudott, hogy a tech-szektorban a férfiak aránya bőven veri 92%-ot, míg a nők örülhetnek, ha a multi IT csoportjának közelében egyáltalán van női WC...