Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TETT_TEXTILMAMI

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A kismamák évtizedeken keresztül ünnepelték az eldobható pelenkákat, ami megszabadította őket a kakis pelenkák mosásának rémképétől. Azonban semmi sem tart örökké. A Magyar Fenntarthatósági Csúcson a textil pelenkákat népszerűsítő, közösségépítő kezdeményezésével, a Textilmamival nyert Ozone…..
TETT_TEXTILMAMI 2015.11.24 20:46:06
@enpera: Kedves Enpera! Hidd el nem egész nap a mosással foglalkozó anyukák gyülekezete vagyunk. Sokkal inkább olyan szülőkről van szó, akik tisztában vannak azzal, hogy a gyermekvállalással felelősséget is vállaltak. Figyelembe vesszük azt is, hogy a gyermekünknek a legtöbb figyelem és szeretet mellett kell egy olyan környezet amiben ő is gyermeket vállalhat a későbbiekben. Mi inkább gyerek és család centrikus anyukák vagyunk. Írj bátran e-mailt egyesületünknek és szívesen keresünk a közeledben élő olyan anyukát aki be tudja mutatni ezt az alternatívát, azután alkoss ilyen szélsőséges véleményt hogy megismerkedsz ezzel a lehetőséggel És nem gondolod komolyan hogy szaros pelenka kerül a gépbe ugye? A pelenkát használat után kiöblítjük, ki azonnal, ki amikor ideje engedi ez egyénfüggő utána kerül tárolásra a sor (1-2 nap) mert kakisan pisisen természetesen nem lehetne. Mosógépbe gyakorlatilag tisztán kerül be, legalábbis nem koszosabban mint a többi ruha. Ez az egy procedúra ami időigényesebb, de nem több napi 15 percnél.
Amúgy ha állatot tartani kínzás lakásban (amivel egyetértek) akkor nem kínzás egy gyakorlatilag vegyszerekkel teli műanyag csomagot ráadni egy kisgyermekere, úgy hogy pár óra után (jobb esetben) ez a nem kívánt csomag a kukában végzi és még több száz évig problémát jelent? Csak azért mert azt egyszerűbb használni és kényelmesebb a szülőnek, mert tuti nem a gyermeknek! Tényleg nagyon szívesen adok részletesebb felvilágosítást ilyen téren, keress bátran. Éva