Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erica baba

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan kapta a nevét Kőbánya? Természetesen egy kőbányáról. Nem is akármilyenről! Bejártuk azt a földalatti bányarendszert, amelynek mészkövéből fél Budapest felépült. A területet korábban "Kőér"-nek hívták - így említik IV. Béla 1244-ben kelt…..
Kedves BKV-figyelő! Tegnap (01. 28.) dél körül haladtam a Keresztúri úton a 97E járaton, amikor a busz nyeklett egyet, kicsit megdőlt majd félreállt. A sofőr egy mondattal zárta az esetet: "Ennek kampó." Aztán kicsit odébb gurult a felnin, hogy ne zavarja a forgalmat. Az…..
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
Olvasónk néhány napja a 99-es járaton utazott ahol bliccelőkkel és hajléktalanokkal jópofizó ellenőrrel találkozott. Az ellenőr nem tette le a bliccelő utast a buszról (pedig mondta, hogy a következőnél leszáll, de utazott tovább), a hajléktalanoknak pedig még jó utat is…..
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
Erica baba 2009.09.09 11:27:28
@TA-TB: Pláne ha a rendőrség sem működik együtt a bkv-val olyan szinten ahogyan kéne...
Olvasónk hiába jelezte leszállási szándékát a 276E autóbuszon, mert a jármű az Ananász utcai megálló mellett olyan tempóban haladt el, mint ha ott nem is lenne megállója. Utasunk szólt a buszvezetőnek, hogy jelezte a leszállási szándékot, le szeretne szállni. Nagy hiba volt,…..
Erica baba 2009.05.20 11:25:41
Gál M. Élet a Szabadság hídon 2008.12.23 01:11:00
Hosszú hónapok után először voltam a Szabadság hídon gyalog, és villamossal. Ha már arra jártam, és véletlen volt a zsebemben fényképező gép, hát kattintottam is párat, ezeket a képeket az alsó indafotó sávban nézhetitek meg. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Erica baba 2008.12.23 16:31:31
Vajon az átszállási lehetőségek bemondása vagy a „Kérjük kapaszkodjon” szöveg idegesítőbb? Vajon mi a célja ennek a kapaszkodós kampánynak? A BKV tényleg aggódik értünk, vagy csak nem akarnak biztosítást fizetni? Tisztelt BKV-figyelő! A blogon olvastam 2-3 hónapja,…..
Kedves sorstársak,Követem a MÁV ÁBÉ híreit, de most már csak kívülről, mivel szerencsére én már nem vagyok érintett a dologban. Talán, merem remélni, hogy ez a blog is segített abban hogy kibukjon a milliárdos sikkasztás, (bár erről semmiféle információm nem volt, én is csak…..
Biztonsági szolgálat. A céget általában azért alkalmaznak biztonsági embereket, hogy figyeljenek a rendre, és ha valami atrocitás történne, azt a törvények betartása mellett megszüntessék. A BKV-nál a biztonsági emberek három feladatot látnak el: 1.) Ellenőrzik a jegyeket,…..
Nervus olvasónknak áldott jó lelke van. Észrevette, hogy a Délinél a jegykiadó automata több utas pénzét is elnyelte, ezért jelezte az ellenőrnek, aki erre igen bunkón reagált. Pozitív észrevétele mellé, így kicsit több negatív társul most.Helló Figyelő!Boldogan indultam…..
A-nak komoly frusztrációt okoz a MÁV biztosító jelenlegi helyzete, ezt valószínűleg már megalapozta az általános iskolában az is, hogy mindig ő volt a névsor elején, ő volt legtöbbször hetes, ő felelt leggyakrabban. Aztán erre még jött az is, hogy Indexet olvasott és…..
Ma ellenőrös napot tartunk, ami annyit tesz, hogy ellenőrös történeteket teszünk csak ki. Jöjjön következő olvasónk levele, akinek volt jegye, mégis meg akarták szívatni: Kedves BKV Figyelő! Régóta olvasom a blogot, de nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok nektek! Ami…..
A lakótelepen, unatkozó fiatalok által forgatott filmeket mindig is szerettem. GST is egy ilyet ajánlott figyelmünkbe, melyen bemutatják, hogyan viselkednek olykor az ellenőrök az utasokkal. A videó csúnya, obszcén szavakat is tartalmaz, ezért csak az nézze meg, akit tényleg érdekel.…..
Egy férfi fegyverrel a kezében beront egy bankba és az összes készpénzt követeli, amit a rémült pénztárosnő át is ad neki. Miután megszerezte a pénzt, körülnéz és megkérdezi a mellette álló férfit:- Látott maga engem itt bankot rabolni?- Igen uram, láttam.Erre a bankrabló…..
Rendkívül okos ember lehetett az, aki kitalálta, hogy a 2-es villamospótló busz középső ajtaja a Zsíl utcánál egy földdel (esős időben sárral) töltött beton négyzet mellett álljon meg. Aki ott száll le, vigyázzon! ..
Erica baba 2008.06.04 23:51:16
Perillustris · cmtv.freeblog.hu/ 2008.06.04. 19:42:10
Nem ezért hanem ez ellen!:)
Pözsósokat valahogy nem sokat szoktak szidalmazni a levélírók, mindig csak az audisokat, merciseket, bmw-seket és persze a suzukisokat. Most ez a pillanat is eljött, ráadásul Gábor teljesen önszántából áll a köpködők elé. Annyit azért még hozzátennék, hogy óvatosan a sok…..
Sokszor gondoltam már arra, hogy vannak hibák a magyarországi autóvezetői vizsgarendszerben. Olyanok kapnak jogosítványt, akiknek nem szabadna, akik pedig felkészültek rá, azok esetenként mégis megszívják. SP az utóbbira hozott nekünk egy saját példát. Ti mit gondoltok? B típusú…..
Nem szeretnénk nagyon húzni az időtöket, de vessetek ti is egy gyors pillantást, hogy hol tart manapság a magyar popzene sokadvonala, határon innen és túl. Következzen a mi négy favoritunk, szeretnénk Reni, Nob, 3beat és Híres jolánka útját a mi szerény eszközeinkkel ezúton is…..
Erica baba 2008.05.23 02:04:51