Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babygirl88

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földiek A mai rejtvény megfejtve 2007.10.25 16:02:00
A Földiek blog folytatva az eddig megkezdett utat, megpróbálja begyűjteni több-kevesebb sikerrel az Orosházáról elszármazott, "nagy utat" bejárt emberkéket.Sikeres emberek ezek, hiszen az egyik legjobb kereseti lehetőséggel kecsegtető üzletről van szó, a pornóbizniszről.…..
babygirl88 2008.03.08 20:44:15
A naomi nevű tanult lánynak (?) üzenem, hogy az utálomot rövid u-val kell írni, két tagmondat közé vesszőt kell tenni, és ami a legfontosabb: egy tanult és intelligens lány elfogadja más véleményét, és normálisan reagál rá, még akkor is, ha az ellenkezik az övével. A hozzászólásaid csak nevetségessé tesznek téged.
Ezen kívül Alex figyelmébe ajánlom a South Park 10. évadának egyik részét, a címe Make love, not Warcraft, ahol elhangzik egy ilyen mondat: "Bizonyára egész nap a gép előtt ül. Ez azt jelenti, hogy ennek az embernek nincs élete!"
Tisztában vagyok vele, hogy erre a hozzászólásomra kapok majd egy "a jó kurva anyádat, ne pofázzá', te ribanc, te is ronda vagy, meg iq-harcos, stb.", jellegű, hihetetlenül magas intelligencia-hányadosról számottevő választ mindkettőtöktől, de higgyétek el, nem érdekel. Engem csak a nálam okosabbak tudnak megsérteni, és nézzétek el nekem, de Titeket nem tartalak annak.
A Tamara-ügybe pedig nem szólok bele, mivel csak látásból ismerem, nincs jogom véleményt alkotni. Ha ő ezt az utat választotta, hát ez van. Mindenki abból él meg, amihez ért, nem? Egyébként a pornószínésznők megítélése a magyar médiában elég pozitív, és még szappanopera-szerepekben is viszontláthatjuk őket.
A nővéréről pedig annyit, hogy nyilván mindenki védi a saját testvérét, függetlenül attól, hogy mit tesz, és ha valaki ezért elítéli, azzal valami tényleg nincs rendben. Ja, és Alex, pár hozzászólással ezelőtt még szerelmet vallottál a Zita nevű felhasználónak. Akkor hogy is van ez?