Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Kovács sültkenőcs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben jelenik meg Farkas Zoltán az Ektomorf torkának/gitárosának/mozgatórugójának az életrajzi könyve, amit mi már nagyon várunk. Jövő héten az egyik legfontosabb feladatunk lesz, hogy beszerezzük az Outcast című könyvet. Addig viszont itt van a most megjelent legújabb…..
Na, nem kell megijedni, egyelőre még szó sincs új anyagról. A Les Claypool vezette bolondos amcsi trió a tavalyi Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble lemezük Candyman című dalára készített egy diabétesz-pozitív videót. Persze a klipnek egyébként nem sok…..
A legtöbb zenekar életében az egy érezhetően nagy trauma, amikor az énekesi poszt üresedik meg. Az ok igazából mindegy is, egyszerűen előfordul, hogy az addig felépített kemény melóval a zenekar is simán megy a kukába, mert újra kell kezdeni az alapoktól. De szép számmal…..
Október vége egyértelműen az Ektomorfról szólt. Megjelent a gyilkos groove-okat toló banda legújabb, szám szerint a tizenharmadik stúdióalbuma az Aggressor. Ellenben most nem erről fogunk beszélni, hanem a frontember, Zotya életrajzi könyvéről, ami az Outcast - Kitaszítottan a…..
A brit Amebix története nagyon rég a 70-s évek végén indult, tulajdonképp a punk beindulása táján és odáig fajult a dolog, hogy a punk legdurvább formájának-nevezetesen a crust punknak a megszületését hozzájuk vezetik vissza. A 80-as években két nagy lemezt adtak ki az Arise!-t…..
Az a tény, hogy jelen írásunk tárgya az alapművek rovatban szerepel, két fajta reakciót válthat ki a rock és metal rajongókban. A nyitottabb fülekkel járók helyeselhetik e döntésemet, míg a tradicionálisabb zenéket kedvelőknél kialakulhat a kapbeaszomat effektus. A rizikót…..
Vannak bandák akiknek elsőre olyan dolgokat sikerül összehozniuk, hogy az ember álla leesik. Hogy ez a génekbe van e kódolva tudja a franc, de ettől még tény, hogy a new york-i Life Of Agony River Runs Red című albuma akkorát ütött a kilencvenes években, mint egy nehézsúlyú…..