Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izirider

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rise of the Crime Lord jelenleg fejlesztés alatt áll, és egyelőre csak PC-re érhető el magyar és angol változatban. Pillanatnyilag a 9. fejezet 1. része érhető el. A Pateron támogatók már töltheti a fejezet bővített változatát, de a normál verzió és a 8. fejezet bővített változata ingyen is…..
Ha belegondolunk, hogy A Jedi visszatér után 16 évet kellett várnunk a Baljós árnyakra, majd A Sith-ek bosszúját laza 10 évvel követte Az ébredő Erő, hát ezután furcsa, hogy 2015 óta évente jönnek filmek, és tulajdonképpen már több mint tíz éve a tévében is folyamatosan jelen van a Star Wars. És ez…..
Hi, I'm IziRider, and I'm currently working on the Rise of the Crime Lord, a story and character-oriented adult visual novel, creating by Ren'Py. Plot: The protagonist of the game is Rick. He lives a simple, everyday life, but he has no pleasure in it. His marriage was broken, his boss constantly…..
Sziasztok, IziRider vagyok, és jelenleg a Rise of the Crime Lordon dolgozom, ami egy történet és karakter központú, felnőtteknek szóló vizuális novella. Legjobban úgy lehet leírni, hogy a Keresztapa vegyítve a Trónok harcával. A játék során nagyon fontos szerepet kapnak a döntések, amelyek széles…..