Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gekk

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Egyetért-e Ön azzal, hogy a vasárnap olyan szabadnap legyen, amelyen a családi együttlétre, sportolásra, művelődésre és egyéb értelmes tevékenységre nyitva álló rövid időt ne kurtítsa meg a templomba járás, és ennek érdekében minden egyházi intézmény kötelezően…..
gekk 2014.11.10 07:37:26
@Piri néni: Ezek ám az igazi ellenérvek! Aki nem keresztény az zsidó! Briliáns!
Mostanában Simicska sajtója, L. Simon, Schmitt, Kövér, és Gulyás Gergely is meg tudja örvendeztetni az ellenzéki szíveket, ha jelentéktelen ügyekben ugyan, de az előző négy év monolitikus propagandáját felülírva szembemegy Orbánnal vagy a hivatalosnak vélt kormányzati…..
gekk 2014.09.16 19:29:10
@almodhi: köbö nekem is ez a korszak jutott eszembe: anno amikor ENGEDTÉK a kettős jelölést a választásokon, (MSZMP vs. HNF) ezt a demokrácia maximális kiteljesedésének mondták-éreztették! Várom (várja a franc!) az időt amikor a szavazólapon csak két név fog szerepelni:
1. Fidesz
2. Kdnp
3. Örüjjé, hogy válogathacc vazze'!!
2006-ban azért vádolta meg hazugsággal és a választások elcsalásával Gyurcsányt és kormányát a FIDESZ, mert csak az első forduló után hozott nyilvánosságra (nem törvénytelenül egyébként) számára kínos makrogazdasági adatokat.  Napi (ál)naív kérdésem: Mit szólnak…..
Az elmúlt időszak legnagyobb horderejű távközlési híre kétségtelenül az volt, hogy jövőre életbe lép az a szabályozás, amely szerint a telekommunikációs cégek szolgáltatási területét az előfizetőik lakhelye szerint határozza meg az EU, és így akkor is az adott ország…..
Miután két kerületből is (finanszírozással egybekötött) informális megkeresést kaptunk baloldali tényezőktől, világosan leszögezem, hogy a Polgári Konzervatív Párt semmilyen településen nem támogatja a "baloldali összefogás" pártjait se kívülről, se belülről, se…..
gekk 2014.08.14 20:32:36
Először is, a meleg méltóság menete vitatott és vitatható ügy. Induljunk ki abból, hogy minél kevésbé magabiztos és gazdag egy modern társadalom, annál inkább. A melegség luxuscikk. Azok a közösségek engedhetik meg maguknak, amelyek nem a létért, a napi túlélésért és saját szimbolikus alapvetésükért…..
Na milyen fát vágtak vágták ki Tiborcz Eszter emberei tavaly februárban Csabdi-Tükröspusztán illegálisan? Igen, akácot. Amit a fideszes mércével átlagosan korruptnak, viszont az átlagosnál ostobábbnak tekinthető Fazekas miniszter a napokban minősített hungarikumnak. Miután…..
Lewis Hamilton győzelmével és Nico Rosberg második helyével a Mercedes zsinórban negyedik alkalommal ünnepelhet kettős győzelmet. A két versenyző a hajrában majdnem izgalmassá tette az egyébként nem túl eseménydús Spanyol Nagydíjat, de ezúttal az összecsapás elmaradt.…..
Az egykor a parlamentben is csuhásozó Fidesz képviselő gyakran beszélnek a vallási értékek védelméről. Orbán felcsúti polgármesterének lapja azonban bemutatta, hogy a vallásról értekező párt mennyire tiszteli a húsvéti feltámadást. Szerintük a húsvét hétfő a…..
Önjelölt és amatőr, műkedvelő bloggerként időnként egészen elképedve bámulom profi újságíró kollégáim azon hír-produktumait, amelyekkel simán túltesznek a legendás nagyotmondó obsitos, Háry János, vagy talán még inkább Münchausen báró legfantasztikusabb hazugságain…..
Hátborzongató következményei lehetnek, ha a saját pénzedhez ingyen juthatsz hozzá a bankautomatákból. Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább. Ugyanis erről beszél a K&H munkatársa ezen a videón: Ha esetleg nincs kedved meghallgatni, hogy mit hord össze a kékmellű…..
Mint ismeretes, jelenleg sokszázezer ukrán ember szaladgál esze nélkül az utcán, mert ettől azt reméli, hogy ettől lesz ő európai. Másik sokszázezer meg azért rohangál ugyanott, mert ő ennek az ellenkezőjét reméli. Joggal merül fel a kérdés, melyik a hülyébb. A dolgot úgy…..
Íme, hát elkezdődött a finálé: (Index/InfoRádió) A parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a mindenkori kormánynak, mondta Kövér László házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség,…..
gekk 2013.09.10 08:02:25
@savanyujóska: Ez szimplàn az MVP hozzáállás: másvalakiproblémája. Szomorú, hogy már nem csak Móricz, Örkény és Hrabal világa elevenedik meg, de belekóstolunk a scifibe is. Most még csak Douglas Adams (MVP), de néha már felismerni vélem Asimov Öszvérét is.
gekk 2013.09.10 10:50:16
@savanyujóska: Hááát az idő megszépít(het) mindent, de azt azért nem hinném, az említett urak idején felakasztott, bebörtönzött, száműzött emberek is így gondolták volna. Mint ahogy minket sem fog vigasztalni ha néhányszáz év múlva valaki elismeréssel beszél Orbán rendszeréről.
„Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?” – idézi a BBC nyomán a média Ferenc pápa szavait, s úgy tálalja a pontifex maximus mondatait és „nyitottságát”, mintha azok ellentétesek lennének elődje, XVI. Benedek hozzáállásával. Holott Ferenc…..
1000 leütés Szabadság etűdök 2013.06.27 04:30:40
1. Az ember önként vállal bizonyos kötöttségeket a személyes szabadságának kárára az állammal, a társadalommal, a nemzettel, a kulturális sztenderdekkel, a családdal, a barátokkal, a munkaadójával stb. szemben. Az önként vállalat kötöttség feltétele azonban, hogy az ember…..
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
gekk 2013.05.27 10:55:01
@Lencsés István: igazad van! Nem kell mindent érteni! De, hogy vki ennyire büszke legyen arra, hogy mennyire hülye, na az az igazi kuriózum!
A legkisebb királyfi nyilvános hüppögőnapot tartott tegnap Bilbaóban. Mert az van, tecciktunni, hogy minden alap nélkül van. A bántás. Ő esztet nem érdemli de télleg. Nem elég, hogy  holmi német kisvárosi polgármesterecskék se akarnak már magyar állami kitüntetést…..
Komoly botrányt kavart, amikor a köztévében kiretusálták Lomnici Zoltánt. Bizonyos retusálás azóta is működik, a köztévébe jóval kevésbé vagy egyáltalán hívják meg az ellenzéki vélemények képviselőt. A ma esti "A Lényeg" című műsorban kizárólag Rogán Antal, Semjén…..
Számtalan olyan helyzet van az életben - utazás, bevásárlás, játszótér, állatkert - amikor a gyermekünk elsodródhat mellőlünk...Ilyenkor nem kell pánikba esnünk, ha van a kicsin infószalag, mely a gyerek nevét, a szülők telefonszámát vagy bármilyen egyéb infót is…..
gekk 2013.03.19 19:50:10