Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yooozi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
Yooozi 2016.04.30 08:03:51
A legutóbbi olcsó, kábé 10 ezer forintos projektor után erős kétségek merültek fel bennem, hogy szabad-e kintről is 40-50 alatt másikat venni. Biztosan tudnak jót gyártani, de azért 10.000 forintért náluk is csak hulladékot kapni. Itthon azt se. De mint tudjátok, kezdek rajongani a Blitzwolf újonnan…..
A napokban Lars Ulrich a  dobosa Rolling Stone-nak nyilatkozott, ahol elmondta, hogy a zenekar elég jól halad az új album munkálataival és azok belátható időn belül befejeződnek...
Azoknak, akik nem bírják ki vasárnapig. Vagy hétfőig, mert ugye magyar szinkronnal az amerikai vetítés másnapján, este 10-től láthatók az új részek...
Yooozi 2016.02.10 22:00:00
Bevallom, hogy akármennyire is imádtam az első évadot, a venezuelai befejezetlen felhőkarcolós résznél feladtam örökre a Homelandet, köszönöm szépen, van nekem fontosabb dolgom is, mint ilyen marhaságokkal foglalkozni, viszont a rajongó kollégáim megkértek, hogy írjam meg: a…..
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..