Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gopa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Körmendre és a Szentgotthárdra tervezett sátortáborok kivételével valamennyi nyitott és őrzött menekülttábort megszünteti a közeljövőben a kormány. Nemcsak a déli és a keleti határnál fekvő migrációs központokat (azaz a nagyfai, a kiskunhalasi, a békéscsabai és a nyírbátori befogadóállomásokat)…..
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
Gopa 2016.02.14 09:21:56
@Látens Inszinuáció: ja kérem , fel kellene nőni és nem várni biztosítékot mindenre. Nincs kockázat nélküli élet.
Gopa 2016.02.14 09:22:44
@BircaHang Média: ott a pont!
Szeretném, ha minden volt VAJDÁS, legalább a tanárainkra vonatkozó részt elolvasná! Kiemelem!Ezt most ki kell írnom magamból. Van akinek nem fog tetszeni, tanulságként szánom.... Nem gondolkodhatunk mindenről egyformán.Soha többet nem fordulhat elő, hogy egy iskola élére a…..
Gopa 2015.11.21 11:37:52
Rövid összefoglaló a Vajdáról , egy szülő szemszögéből.
Sajnos, minden évben lejjebb és lejjebb csúszik az iskola színvonala, ez több okra vezethető vissza. Jelentős oka a redszerváltással egyidejű szabad iskolaválasztás, ami rendre elszívja a jótanuló szorgalmas diákokat.Ez sajnos egy országos tendencia. A bicskei nyolcadikosok krémje Pestre, Tatabányára, Tatára kerül. Ide legtöbben azért jönnek, mert máshova nem vennék fel őket a gyenge bizonyítvány, ill. felvételi eredmény miatt. Nyilván az ilyen képességű és hozzáállású csoportokkal nehéz haladni, bármilyen hozzáállású is a tanár. Sajnos az is tény, hogy a rosszabban teljesítő iskolákból menekülnek azok a tanárok, akik még adnak arra, hogy ez hivatás, illetve akik még koruknál fogva tudnak váltani. A mostani vezetésről nincs fogalmam, így nem ítélem meg, de 10 éven belül történt, hogy volt olyan igazgatóbácsi itt, aki fehér zoknis szandálban jelent meg az évnyitón, a fekete melegítőbe betűrt fehér ingével érdekes látványt nyújtott az (akkor még) lepukkant tornateremben. A gyerekek vegyesen ,ki öltönyben, ki koszlott farmerben - ki hogy érzi alapon - mivel nem volt még ez sem meghatározva. A tanárokat nem minősítem,mert nem tisztem, hozzák a kisvárosi átlagot, azaz 20 % igazán tanár a többi meg elvan mint a befőtt. A szomorú az , ha összevetjük a 20 -25 évvel ezelőtti továbbtanulási mutatókat a mostanival - hisz ez egy középiskola értékmérője. Természetesen tisztelet a kivételnek, minden téren.
A park Fb-csoportjában írta egy kertvárosi lakos:  "Szeretném meg osztani veletek amit ma, november 17-én láttam. Nem tudom, hogy szólni kellene valakinek? Vagy természetes?Ma 13,20-kor kerékpároztam a Kisfaludy utcán. A Stihl-bolt kerítése mellől az útesten keresztül futott egy…..