Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John D. Rockefeller (törölt)

1 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István Lenovo Ideapad laptopja már többször megjárta a lengyelországi szervizt, mire felfogták, hogy mi a hibája. Igaz ehhez egy külön üzenetet kellett a gép belsejében hagynia papíron. Viszont amire ezt a küldetést megoldották, lett új: 2011. augusztus 25-én vásároltam…..
John D. Rockefeller (törölt) 2012.11.23 12:56:31
Naiv ügyfél teljesen tanácstalan, minthogy a UPS futárjai eddig egyszer sem találták meg a címét: Szeretném leirni az UPS futárszolgálattal kapcsolatos történetemet, aminek még mindig nincs vége és gyakorlatilag kezdem teljesen tehetetlennek érezni magam. Az ebayon vettem…..
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
John D. Rockefeller (törölt) 2012.05.11 18:54:52
Ha a bankoknak ennyire komoly logisztikai problémákat okoz a pénz mozgatása, miért ne lenne még nehezebb a csomagküldők dolga? Tibi több mint egy hónapja várja, hogy sikeresen kézbesített csomagjának ellenértékét megkapja a PPS-től.10.24-én elküldtem egy csomagot utánvéttel,…..
Tamás tanárként utazott az IC-n, ahol az ellenőr megvádolta azzal, hogy a kedvezményét igazoló pecsét papírja hamis. Előbb börtönnel fenyegette, majd pénzbüntetéssel, s végül mégis visszaadta a papírt, hogy Tamás pecsételtessen rá másik pecsétet. Azt nem értjük, hogy ha…..
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Gaskó István és Orbán Viktor. Egyiküket sem kell bemutatni. Régi barátságuk a Gyurcsány elleni harcban teljesedett ki, az emlékezetes gördülő sztrájk idején. Egyáltalán nem vagyok annak a híve, hogy hintsük be sóval a MÁV helyét - inkább rendbe kéne rakni, mint normális…..
Ómara elképesztő jelenség, amikor nevet, a delfinek sírnak. Omara Omega ENNYI!  2, 3, 4   Aki fizeti a taxit!!! ENNYI!!! ..
John D. Rockefeller (törölt) 2011.01.25 12:49:27
xEon1337 2011.01.10 18:52:00
..
Appleblog A négyszögletű kör 2010.12.07 12:39:00
Nem is olyan régen telepítettem a T-Mobile 3G-s modemének a programját, ezzel tudok fel és le csatlakozni a hálózatról. A tetheringgel használt iPhone Telenorjához képest óriási az előrelépés, sokszorosára gyorsult a mobilnet, legalábbis a világnak azon a pontján, ahol épp…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.12.07 16:33:23
Festéktörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: annyi próbálkozás, méricskélés, számítógépes tervezés, laborban elvégzett kísérletezés, áttervezés, újabb kísérletezés majd kettős vakteszt lefolytatása után most úgy tűnik, végre sikerült előállítani az Apple titkos…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.12.06 07:27:23
Naaaagyon régen frissítették őket utoljára, tavaly márciusban, azóta már rá sem lehet ismerni a világra, úgy megváltozott, de az Apple még mindig változatlan konfigurációban árulja a zászlóshajót. Kár, hogy azóta már az iMac is rámászott a csúcsgép nyakára, ráadásul egy…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.07.26 10:08:58
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.06.15 11:11:47
@gabdeszka: Ezek szerint esélyes, hogy az iPhone 4 az eredeti 3GS árakon fog itthon is megjelenni!?
Appleblog Apple Store Down 2010.06.15 08:59:00
Van egy olyan érzésem, hogy érkeznek az új Mac minik, Mac Prók és MacBook Air-ek. Aki most indult volna venni magának egyet a fenti gépekből, mindenképp várjon egy órácskát. De az is lehet, hogy az iPhone előrendelés miatt frissítik az oldalt.update: ez történt..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.06.15 10:03:35
Több mint 18 év telt el azóta, hogy az Autodesk kiadta az AutoCAD utolsó Mac-kompatibilis verzióját. 18 év! Akkoriban kezdődött az Apple hosszú ideig tartó mélyrepülése, aminek csak Steve Jobs visszatérése vetett véget a kilencvenes évek végén. A folyamatos erősödés ellenére…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.05.23 20:49:44
Az utóbbi idők egyik legfontosabb szoftveres híre a maces világban a Steam megjelenése volt: a Valve szolgáltatásának hála ezentúl a korábban csak pc-n elérhető programok gond nélkül elfutnak a Macintoshokon is, egy komoly lépést tettünk tehát a játékplatformságség irányába.…..
A Lala nevű zeneszolgáltató, amit az Apple tavaly év végén vásárolt meg 85 millió dollárnyi aprópénzért, május 31-én bezár. Az előfizetők, akik tíz centért korlátlanul streamelhették a számokat, nem veszítik el a befizetett crediteket, a pénzüket az iTunes Store-ban…..
A mérnökpalánták egyik legnagyobb játszótere a Shell Eco-marathon, amelynek európai versenyén rövidesen három magyar csapat is megmérettetik. Ez a gombamód szaporodó alternatív építőszeánszok egyik öregapja is, az idén rendezik a 26 dzsemborit, ezúttal a keletnémet Lausitzban.…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.04.28 22:08:32
A hétfői bréking news egyértelműen az iPhone 4G prototípusának megtalálása és felboncolása volt: a Gizmodo napokig nyomkodta a telefont, majd röviden ismertette a részleteket, amikből kiderül, hogy az új készülékben előlapi kamera, vaku, nagyobb üzemidejű akkumulátor lesz,…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.04.20 11:14:28
@horvath911: Nekem fél évvel a regisztráció után is kiírta, hogy most csatlakoztam a Facebookhoz, szóval ez nem jelent semmit.
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Egy perccel ezelőtt elmúlt 13:00, addig lehetett beküldeni a megoldásokat, aki a megadott időpont után próbálkozik, már nem vehet részt a MacBook kisorsolásán.Egy nap alatt összesen 1476 helyes megfejtés érkezett, és megdöbbentő módon megugrott a látogatottságunk is. Az online…..
Pár héttel ezelőtt kommenteltem be Ádám egyik posztjába, hogy a friss jégen megcsúsztam, és a MacBook Prómat védelmezve elejtettem az iPhone-om. Akkor még nem tudtam, hogy a táskában tartott gépet is sikerült a csúszós földhöz vágnom, amitől alapvető változásokat álltak be…..
John D. Rockefeller (törölt) 2010.01.02 12:29:24
Megérkeztek az első szállítmányok a Core i7-es, 27 colos iMacekből, de a csomag kibontása után többen elégedetlenségüknek adtak hangot. Egyeseknek a kijelző bal alsó sarka volt repedt, másoknak el sem indult a gépállat."Féltem, hogy majd vibrálni fog a kép vagy hasonlók, de…..
John D. Rockefeller (törölt) 2009.11.26 13:59:29
@holex: Érdekes, nekem a Win7 minden probléma nélkül automatikusan felcsatlakozik a hálózatokra, legyek otthon, a suliban, az albérletben vagy akár a kedvenc kávézómban.