Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HairContrast Hungary

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken át ezen az oldalon olvashattál színes érdekes cikkeket hajpótlásainkról, hajápolóinkról. Úgy gondoltuk viszont, hogy ideje szintet lépnünk. A jövőben sokkal mélyebb szakmai írásokkal segítünk abban, hogy tisztán láss. Fodrász és hajgyógyász szakemberek mondják el véleményüket a…..
Mi lehet az a két legfontosabb kérdés, ami átfuthat egy fodrász agyán, amikor először szembesül a HairContrast hajpótlásaival? Megéri nekem ezzel foglalkoznom? Van-e egyáltalán igény rá? Az első kérdésre tényekkel válaszolunk a jó áttekinthetőség érdekében pontokba szedve.1., A korrekt…..
Érdekes ellentmondással találkozhat a kedves érdeklődő, amikor kapcsolatba kerül termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Mert tulajdonképpen mit is tekintünk igazán jó vásárnak? Ha minél olcsóbban jutunk hozzá, minél jobb minőségű termékhez. Ez természetes igény és érthető, ha törekszik is rá az…..
Jól hangzott. Jelentkezz fodrászpartnerünknél és egy ingyenes konzultáción tájékozódhatsz a lehetőségekről. Működött... egy ideig... Aztán az idő bebizonyította, hogy nem mindenki számára előnyös egy ilyen konstrukció. Nekünk két dolog a fontos: vendégeink és fodrászaink. Bármelyikük nem érzi…..
Gyakran keresnek fel minket férfi érdeklődők, gyérülő homlokukra, fénylő fejtetejükre valami használható megoldásért. Többen elmesélték, hogy túl vannak már több hajbeültetésen, különböző gyógytablettákon, hajszeszt is folyamatosan használnak, de semmi látható eredmény. Bejönnek tanácsért, kikérik a…..
Amikor tájékozódom egy termékről, vagy szolgáltatásról, a legfontosabb számomra a meggyőzés szempontjából az, hogy vannak-e olyanok, akiknek már bevált. Sok esetben komoly nehézségekbe ütközik ennek lenyomozása, ami szerintem komoly hiba. Hisz nem csak én vagyok valószínűleg ezzel így, hanem még…..
Érdekes műfaj ez a marketing. Nincs még egy olyan ágazat, ahol - akár egy éven belűl is - annyi változás történne, mint itt. Ebben többek közt a Facebook is ludas, hiszen állandóan módosít, korrigál, javít a felhasználói élmény fokozása érdekében. Ez egyébként tök jó, hiszen így vége a Coelho-s…..
Hétköznapi csodák bármikor történhetnek, nem csak karácsonykor. Az igazi örömszerzéshez nem kellenek kötelező ünnepek, sőt sokszor egy-egy spontán pillanat nagyobb katartikus élményt tud nyújtani, mint azok, amelyek amúgy is erről szólnak. Épp ezért számunkra is óriási élmény, ha egyik kedves…..
Tévedni emberi dolog..:-) Talán ez a közhely ugrott be nekünk, miután a tavalyi dizájn váltásunk első tapasztalatait összegezni kezdtük. Csináltunk ugyanis egy szép és esztétikus honlapot, amiről azt hittük abszolút kiváló, ám kihagytunk egy rendkívűl fontos tényezőt a szúrásból: nem nekünk kell…..
   Érdekes a póthajas szakma megítélése. Egy paróka, vagy más pótrész reklámozása kapcsán mindig megy a károgás, hogy: - „ez nem szünteti meg a hajhullást, meg hogy ettől nem nő ki az ember haja”, - stb, stb... Az ehhez hasonló rosszindulatú kommentelők most örülhetnek. Megnyugtatásukra ugyanis…..
Edit, kifinomult izlésvilággal rendelkező igazi művészlélek. Mint mindenki, Ő is vágyik az igazi elismerésre, elfogadásra. Az ilyen különleges attitüddel rendelkező embereknek azonban nem könnyű, mivel ugyanazt a maximumot várják környezetüktől, mint saját maguktól. ...és ez a szerelemre is…..
Egy kedves lány keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy segítsünk neki egy komoly problémájában. Elmesélte, hogy régen nagyon szép és dús hosszú haja volt, élvezte, hogy megakadnak rajta a tekintetek, ám az élet kegyetlen oldala átírta meseszép forgatókönyvét. Amikor kiderült, hogy áttétes tumor…..
Végy egy rendkívűl népszerű terméket, adj hozzá jó sok tapasztalatot, majd vond le a megfelelő konzekvenciákat. Az eredmény? Nincs olyan jó dolog, amiből nem lehetne még jobbat csinálni..:-) Valami hasonló motoszkálhatott a dán HairContrast anyacégünk tulajdonosának fejében is, amikor holland…..
Bárkit is kérdezünk meg róla, - aki már átélte, -  ugyanazt fogja mondani: A hajritkulás kegyetlen kihívás elé állította. A mindennapi közérzetében és az önbecsülésében is komoly károkat okozott, nem csoda hát, hogy mindent meg akart tenni azért, hogy minél hamarabb visszanyerje régi énjét,…..
"jaj, alig találtalak meg Titeket" "Sose gondoltam volna, hogy itt ti vagytok" Ezek voltak a reakciók, megnyitásunk után, miután első vendégeink betoppantak hozzánk. Nem véletlenül... Év elején megnyitottuk HairContrast Master Salonunkat Miskolcon, mely nem egy hagyományos értelemben vett szalon…..
Volt szerencsénk 3 fantasztikus napot eltölteni - a szélmalmok földjén - a dán HairContrast anyacégünk jóvoltából. Tanulságos volt, több szempontból is. Azt már eddig is tudtuk, hogy Hollandia a világ egyik legtoleránsabb országa, Ottlétünk alatt végig kedves mosolygós, segítőkész emberekbe…..
A koppenhágai WHITEMINERAL egyedi hajápolócsalád, melyet kifejezetten a hosszú haj ápolására terveztek. – Már a legelején érzed, hogy valami nagyon kivételeset használsz – mondja Soren Hedegaard (a dán királyi család fodrásza), aki sokat dolgozik hosszú hajjal. –Nem könnyű  jó hajápoló-családot…..
Egyszer volt, hol nem volt, élt Dániában egy rendkívűl lelkes és szorgalmas úriember, aki arra tette fel minden szabadidejét, hogy kis laboratóriumában jobbnál jobb hajápoló termékeket kisérletezzen ki. Célja az volt, hogy olyan produktumot tehessen le az emberek asztalára, amik nemcsak jó…..
Adél úgy érezte összedölt körülötte a világ. Még nem is olyan rég vonzó volt,. jól érezte magát a bőrében. Majd egy rutin vizsgálat és az eredmények... ami egy perc alatt megváltoztatott mindent. Külsőség, mely már nem is volt annyira fontos... csak a győzelem... Ha Te is megnyerted életed harcát…..
Valószínüleg feltünt blogunk rendszeres olvasóinak, hogy a nyáron egyetlen egy hajhosszabbítás reklámot nem láttak tőlünk. Ez egyáltalán nem a véletlen műve. Személyes tapasztalatok és a HairContrast cég hivatalos állásfoglalása is egybe cseng ezügyben. NYÁRON NEM AJÁNLATOS HAJHOSSZABBÍTÁST…..
Ki nem szeretne a figyelem középpontjába kerülni, egy olyan eseményen, ahol mindenki a legjobb formáját hozza? Íme egy HairContrast termék, amely garantáltan felhívja majd környezeted figyelmét, ha meglátják Rajtad! Felhelyezése gyors, a végerdmény látványos! Pillants rá erre a rövid kis videóra…..
Komoly probléma, így nagyon sok érdeklődés fut be  hölgyektől hozzánk, betegség, hormonális probléma,vagy bármilyen más ok következtében jelentkező hajritkulás kapcsán. Mi mindenkinek szeretnénk segíteni és a legideálisabb megoldást megtalálni. Ehhez nyújt segítséget iránymutatóként ez a rövid kis…..
Kezdeném azzal, hogy egy nagyon jól sikerült kiállításon vagyunk túl. A REVLON Professional Style Masters fodrászversenyén egyedüli kiállítóként exkluzív betekintést nyerhettünk egy rendkívül színvonalas rendezvény kulisszái mögé, Megcsodálhattuk a szebbnél szebb hajkölteményeket, így ízelítőt…..
A hajhosszabbítás drága. Ez ugye egy marha nagy közhelynek is hangozhatna, ha nem lenne igaz. De inkább pontosítok. A JÓ HAJHOSSZABBÍTÁS DRÁGA.  Persze lehetne itt kukacoskodni azon, hogy kinek mi a drága, maradjunk annyiban, hogy egy kóklertől vásárolt európai hajnak álcázott azonosíthatatlan…..
Ha fejtetődúsítás témakörében kíváncsiskodik a kedves érdeklődő és eljut hozzánk, a különböző ismertetők átolvasása után úgy találja majd, hogy a Tparting lesz az,a HairContrast termék, ami hajritkulására megoldást kínál. Ez pontosan így is van.  Vagy mégsem...? Van még egy.... mondta annak idején…..