Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CleanView

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Az jött a szóba hogy hát minek oda annyi majdnem pucér/pucér nő meg férfi a reklámozáshoz. Pl erre a Bomba Csirke ami egybként lopott ötlet. Hát szóba került a cenzor mint sok más területen. Brüsszel dönt és az úgy lesz. Perverzió ide…..
 Már találkozhatunk az MSZP néhány tízmillió forintba kerülő eredménykampányának első darabjaival a nyomtatott sajtóban és internetes portálokon. A Beindultunk szlogenű hadjárat kreatívjai láttán a mi megkérgesedett szívünk mélyén is beindult valami. A Reakció a maga…..
CleanView 2008.09.29 19:27:33
Ez nagyon nagy. ..
Egy húzos reklám, de legalább magyar, és ötletes. Igaz a ChupaChups stratégiára épít amikor is a szexi bombázónál fontosabb a termék, mert ugye az milyen fontos... beveszed? ..
meedia Kelemen Anna és Fábry 2008.04.08 17:06:12
Nem tudot mit csinálni kedves annácskával a médiaguru Fábry, mert jobbnál jobb válaszokat adott a pornósztár. Tényleg jó, tiszta playboy zseni. ..
- Hírszerző -..
meedia Márc 15-e legjobb mondatai 2008.04.05 20:12:28
Megint csak a Hírszerzőtől: ..
meedia Mindenki máskép csinálja 2008.04.05 20:05:58
Egy szép videószüsszenet a Hírszerzőtől a márc 15.i ünnepségek megünnepléséről. ..
Hatástalaníthatatlan bombasztori A Célpont gyakori vendég Nyírbátorban Kabaiéknál. A házigazdák persze perrel, slaggal fenyegetnek, de volt már macskakövön kutyauszítás is. Most azt tudakoltuk, hogyan kaphat egy börtönben ülő politikus több száz milliós állami megrendelést.…..
meedia Kampány 120 millióért 2008.04.05 13:40:56
12 millió az eddigi "reformok" népszerűsétésére... meg áll az ész. FH: Vonja vissza a kormány azt a tájékoztató akciót, amelyben 120 millió forintot szán már megvalósult programok népszerűsítésére, ismertetésére - mondta szombaton budapesti sajtótájékoztatóján Ágh…..
A L'oreár Menexpert szerint 68 évesen is csak 45-nek nézel majd ki, nézd meg a vidót! persze, persze... ..
Na még ilyet nem hallottam trial verzió szoftvernél igen, de fogyókúrpornál ez már rugja a lézet. Kényelmes dekoltázsú nővel reklámozva persze megveszed magadnak (ha nő vagy), ha meg férfi akkor a nejednek.... Persze tornázni is kell melé ahogy az ábre mutatja, nem is akármilyen…..
Orbán Viktor a második legnépszerűbb politikus márciusban a Szonda Ipsos felmérése szerint. A Fidesz elnökének indexe 4 százalékponttal emelkedett februárhoz képest. Orbán Viktor viszont utoljára 1998 nyarán, a nyertes parlamenti választást követően foglalt el ennyire előkelő…..
meedia Hogy mi megy a fejekben... 2008.03.31 18:29:00
A média persze bűnös abban hogyan gondolkodnak az emberek, de hogy ennyire birkák lennének egyesek... ez már több a soknál. Párbeszédemet közlöm egy másik blogomon a Brékingnyúz.blog.hu-ról: Magyarország rendőrállam cikkemre kaptam két kommentet amit agysejtjeim nem képesek…..
meedia Cannabis elleni kampány 2008.03.31 07:23:00
A karatés ürge jól elszámolta magát az ütéskor, van benne ötlet, de valahogy izzadségszagú, nem szoktatna le a fűről... Csak mert melléütött. Na jó: 7/10pont..
A reklám úgymond vicces, de ebben mi az ötlet, mármint mi serkent arra hogy a Hunter's Dry sört vedd meg?? Az hogy a haverod szétcsúszta magát a betonon? Az ürge még nevet is rajta, hogy milyen hülye. Még ilyen reklámot, te beveszed?..
Ez is a ChupaChups-től... Mert a lányoknak mindig nyalniuk kell. Aztadurva. ..
Az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport új csatornát indít április 2-án "Poén" névvel. Móka & kacagás egész nap ... 2 hetente vasárnap lesz rajta egy műsor "Telekabaré" címmel, melyet Farkasházy Tivadar fog szerkeszetni. Kapaszkodjunk meg, íme pár szereplő: Gálvölgyi…..
Igen jó reklámra bukkantam az indavideón. Meg is mutatom: ..
Legyen mindenki meztelen, mert ma már azt úgy illik máskülönben nem beszélnek rólad, nem kerülsz címlapra stb. Nagy az ára a zoknidnak meg a gatyádnak/bugyidnak is könnyeb és olcsóbb, úgymond gazdaságosabb mindenféleképpen anélkül... Több ezer, a meztelen Carla Brunit…..
A feleségével és 4 gyerekével végző iowai férfit a múlt hónapban félmillió dollár elsikkasztásával vádolták meg. Egyesével verte agyon a gyerekeket, majd megölte magát. Négy gyerekét és feleségét verte agyon egy iowai férfi, majd autójával öngyilkos lett, írja [1] a…..
Kiindulási pontként egy sokat eláruló uniformis kép. Jöhetnek a linkek, a legjobbak, kint lesznek címlapon! ..
A Miss World Hungary győztese nemrég még úgy gondolta, ezen a pályán minden sikert elért, nincs értelme tovább szépségversenyeznie. Most mégis úgy gondolja, egyet még megpróbál. A szépségkirálynő elmondta, nem fontos a számára a szereplés, és nem fejlődött számottevően a…..