Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvenné 800ezerért a nevet? Stop a stopsoros.hu-nak! Indulhat a licit stopsoros.com-ra. Döntött a legfőbb domainjogi testület, jogszabályba ütközik a stopsoros.hu. Nopaks igen, stopsoros nem? Momentum vs. jog vagy Momentum vs. Kormány?  Öntsünk tiszta vizet a - sörös helyett - Sorospohárba! Az…..
Ha a Csíki Sör bosszút forralna, töröltethető lenne-e a Heineken vörös csillagos védjegye? És vajon ugyanaz lenne-e egy másik önkényuralmi szimbólum megítélése a logóban?(a kép pusztán szakmai, szemlélető célú összehasonlítás - kattints a képre a nagyobb mérethez) Az elmúlt hetekben nagy…..
Nemrég előkerült a világunkat gyökeresen megváltoztató találmány, a repülőgép szabadalmi irata. Ez alkalomból a repülést, mint az emberiség történetének meghatározó elemét vettük górcső alá. Csaknem átláthatatlanul bonyolult, de tagadhatatlanul fejlettebb és felvilágosultabb modern világunk…..
A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak - hangzik egy vélemény a kormányhivatalról. Úgy tűnik, hogy az egykori találmányi hivatali kommunista KISZ…..
Nosztalgia felsőfokon - avagy neked is volt ilyened, még ha nem tudtad a hivatalos nevét. Miket érdemes még tudni a világ egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legnépszerűbb játékáról? Az eredeti fém lépegető rugó..
Muzulmán terroristák ellen lehet hatásos a disznóvért okádó pajzs, a terroristára dobandó esernyő-transzformer vagy az autós párna-csapda. Az Airbus pedig "Maradj talpon!" vetélkedőt indít terroristáknak. Szabadalmakkal a terrorizmus ellen? Igen, akár a szabadalmak is adhatnak új…..
Feltalálók által fizetett közpénzek landolnak Bendzsel Miklós SZTNH-s szabadalmi hivatali elnök kollégáinak zsebében - hangzott el a Parlamentben egy jobbikos képviselő interpellációja kapcsán. A magyar és szingapúri feltalálók befizetéseiből gazdálkodó Szellemi Tulajdon…..
Hitli 2015.11.19 23:14:07
@vm0: Tényleg hasonlít! Messziről, ködben, hunyorítva. Háttal.