Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keepcalm

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 voltam, mikor pályakezdőként kikerültem a munkaerőpiacra. Állás híján hamar egy képzésen találtam magam. Német alapfokot, plusz ECDL-t tanítottak az egybegyűlteknek. Webprogramozóként kerültem oda. Mivel a társadalom számára hasznos embereket akartak kinevelni, csoportunk egy mentort is kapott.…..
Ülök az irodában, előttem a számítógép régies monitora világít. Van pár üres percem, így megnyitok egy híroldalt. Tízesével jönnek szembe a nagyobbnál nagyobbat mondó címek. Hirtelen eszembe jut, ma még nem néztem rá az e-mailjeimre. Új fülön megnyitom a Gmailt, de eközben mellettem az asztalon…..
A gitárral való ismerkedés során talán a legnagyobb nehézséget a gitár fogólapján található hangok megjegyzése jelenti a kezdők számára. A legtöbb ember számára sokkal egyszerűbb egy akkord, skála stb. elsajátítása, mint például fejből vágni hogy milyen hangok…..
1. Szokás az adott idő legmodernebb technikáihoz hasonlítani. Viszonyították már órához, kapcsolótáblához, számítógéphez, újabban pedig az internethez. 1 2 2. Az emlékeink elképesztően megbízhatatlanok. Az érzelmek, motivációk, és a kontextus mellett az is nagyban befolyásolja…..
Törekvő Elme Önátadás 2017.03.02 15:55:25
Van mikor azt hiszem, hogy nekem jár valami. Csak úgy, alanyi jogon. Aztán ha ezt nem kapom meg, hibáztatom a világot. Megsértődök. Ítélkezek a személy felett, aki akadályozott engem.  A bennem élő sértett gyerek hisztizik.  De megtanultam valamit. Ha hátralépek egyet, kikerülök a sértődöttség…..
James Altucher nevét már említettem egy előző bejegyzésemben. Mivel kedvelem, ahogy ír, most közzéteszek tőle egy újabb írást. A teljes, eredeti szöveg itt. Hat éves voltam, mikor végignéztem apám kivégzését a TV-ben - meséli Tim. Halálsoron volt. Pár napja előadást tartottam, melyen Tim is…..
1. Agyunk a "legkövérebb" szervünknek számít. Tömege körülbelül 1,5 kg, amelyből közel 1 kg zsír. Ez elengedhetetlen az ideális működéséhez. 1 2. Testünk tömegének átlagosan 2%-át teszi ki, azonban a teljes energia-, és oxigénfelhasználásunk 20%-áért  felelős. 2 3. 73%-át víz alkotja. Alig két…..
Szeretem magam. A gondolat, ami soha nem fogalmazódott még meg bennem, most pedig olyan természetesen jön, mint az, ahogy egy ismerősnek kellemes reggelt kívánok munkába menet. Hogyan értem ezt el? Hosszú, és kanyargós út vezetett idáig. Életemre visszatekintve sosem tanította nekem senki, mennyire…..
Mindig nézd a jó oldalát. Állj hozzá pozitívan. Álmodj nagyokat. Annyira klisés tanácsok, nem? Mégis hogyan tenném, ha a főnököm egy idióta? Ha megint 6 vizsgám van a félévben? Ha alig tart ki a fizetésem hó végéig? Először a problémáim oldódjanak meg, aztán tudom megengedni magamnak, hogy pozitív…..
A szerencse nagy szerepet játszik életünkben. Nem túl fair, mi? Szerintem se, de hát ez az élet. Játsszunk hát a szabályok alapján. Az alábbi módszert James Altuchertől olvastam és bűn lenne nem továbbadni. James egy őszinte fickó, nem túl nagy célokkal. Össz vissz három dolgot kíván az életben.-…..
https://stock.adobe.com/contributor/200580079/brian-jackson Az egyhangú hétköznapokban könnyű elveszni a jól bejáratott rutinjainkban. Ha nem vigyázunk, ezen mindennapi szokásokból idővel "mindenhavi", majd végül "mindenévi" monotonitás válik, míg végül az ember arra eszmél, hogy már nem is…..
Az alábbi írás Arnold hivatalos Facebook oldaláról származik, eredetileg egy könyv előszavának készült. Ezzel a fordítással a célom az, hogy betekintést nyújtsak egy sokat elért személy gondolkodásmódjába. Az eredeti szöveg egésze itt olvasható. Nem önerőből lettem az, aki vagyok. Minden…..
Mindannyian tűztünk már ki magunk elé célokat. Elkezdeni edzeni, megcsinálni a nyelvvizsgát... Tudjuk, hogy mennyi haszonnal járna végigcsinálni, mégis olyan gyakran akadunk el különböző okok miatt a cél elérése előtt. De miért történik ez rendszeresen? Nos, a változáshoz elkötelezettség kell, a…..
Annak ellenére, hogy egyre elégedettebb vagyok önmagammal és az önbizalmam hétről hétre erősödik, ez nem mindig volt így...