Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisdeadvédelmi intézet

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél tanulsága a klasszikus jobb későn, mint soha, és bár könnyű a sztoriban a Telekomot szidni, azér egészen elképesztő az a rész is, hogy valaki 6 év után vegye észre, hogy havonta fizet valamiért, amit nem is kért. Tisztelt Homárosok! Az alábbi tényállást…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.25 10:26:34
Eme poszter jellemükben kevésvé kötött anyukák jelentkezését nem várja? Nevére vehetne soklurkót, s azokat eltartva jólenne azután, merthogyugye.
@ebella: 37 évesen ne szüljön. Ne kelljen magyarázni, miért. Mit cselekedett a hölgyismerősöd ezután? Meg tud borulani az ember, ha nem kell a rendszerbe és.
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.25 10:50:46
@rarabel: aszittem már sebességmérő funkciót. Hihetetlen, hogy az emberek a fél képernyőt betöltő mérőórát imitáló kijelzésekre buknak, amit EGYSZER (1-szer) mérnek, adott napszakban, terheltségen, aztán az a szentírás. Gecire a statisztika a mérvadó, bár az már összetett kondolkodást igényel, meg különbenis miaz.
Nekünk eddig törött ládától a büdös matracig (ráadásul több, mint 2 hónap elteltével!) mindent szó nélkül visszavettek a Jyskben, sőt egyszer egy hibás és nem cserélhető fogas után úgy emlékszem, hogy a pénzt is visszakaptuk, de ezek szerint szerencsénk volt. Vagy épp,…..
Bármit is mond a Gigamatrac, ha huplik meg ázásnyomok vannak az ágykereten, az nem oké, hacsak nem kifejezetten huplisat és ázásnyom-dekoráltat szeretetett volna a vevő, de ez láthatóan nem az az eset. És vajon miért nem válaszolnak a panaszra lassan két hónapja? Megkérdezzük. Az…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.23 11:04:27
@Józsi, a migráns köcsög: az 1. képen is? Mobcsikáról nézem. Ezesetben koboldok költöztek a ágy bõre alá.
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.24 01:36:24
Úgy néz ki, idén már nem születik meg a termékbemutatók szabályozását szigorító törvény, pedig elképzelhető, hogy az alábbi sztoriban szereplő tevékenység már fennakadna rajta, leginkább a delikvenst az ingyenes orvosi vizsgálat ígéretével berángatás miatt. De…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.23 15:11:07
Sikamlós téma a masszázshirdetés. Nehéz úgy fogalmazni és képpel ellátni, hogy ne szexhirdetésnek tűnjön. De azért nem lehetetelen. Még, ha nem is sikerült mindenkinek a Jófogás masszázskínálatából. De vajon mit írhatott Max? Kedves Homár, masszázshirdetést akartam…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.23 09:43:43
A roadmovie és a throatmovie rokonságban vannak! Ja nem, az egyikben nem utaznak!
@Manyecska: D-zsában ülve megsimogatja a vendég az aktuál álatot, melynek épp veri a kukiját, s várja, hogy feltétként a kajájára élvezzen.
@Dikusz: akkor mi a szarér' jelen. Tèlmegott? (legott) (fagott) (amott) (samott) (szarok)
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.23 09:45:17
@atpijkamo: gépek vitájában tehát ilyen opció nincs.
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.23 09:57:10
@Manyecska: há te írtad, hogy fürdódézsa. Jók(?) az ilyen helyek, a maguk formabontó szolgáltatás-kapcsolásaival. Te boldog vagy e párkapcsolatban?
Minden Homár sztorik esszenciája lehetne William számhordozó története, amiben szerepel két mobilszolgáltató és a fogyasztóvédelem is. Eredmény meg nagyon kevés ahhoz képest, hogy manapság a számhordozás nem számít egy nagyon ritkán…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.20 18:51:55
@ördi ke: a mobilnézet full bugos volt, nem kár érte. Vodával semmi nem töltódik be normálisan dedikált adatforgalmon kívül, a többivel betölti.
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.21 10:01:37
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.21 10:14:33
@atpijkamo: ráadásul nem is értjük. Öregszel, papó (atpij).:D
Legutóbb arról kaptunk hírt, hogy nem bánik túl jól régi ügyfeleivel a Digi. Most kiderül, hogy az újaknak sem könnyű. Ez például mi akar lenni: "Nem tudnak utána nézni, kimenő hívást indítani, felvenni a kapcsolatot a bekötőkkel, és visszahívni a…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.20 09:36:52
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.20 10:03:00
@Döglött Nyúl: ezek ufók. Kemtrél ufók. féml = fémlegyek kerozinos játékai.
@juhaszvik: értelek. Előtte faluban laktál? Én nem tudnék, az ottani attitűdök nekem befogadhatatlanok. Azt nem szeretem csupán - nem rólad, hanem sajnos általánosságban írhatom - hogy objektivitásra a legcsekélyebb mértékben sem képesek általában az ezen témázgató felek. "Odakünn" ott a (gyors)forgalmi utaknak a zaja legtöbb esetben, a szélfútta fák lombjaié, ezek nem egyszer egyenként is hangosabbak, mint mondjuk egy város mellékutcájában való élés-lakás. Értelmesszomszéd zajkeltéseiről, animáltartásairól nem is szólva. Nesze neked csend. A város a jó, a többi szar.
Az év eleji hurráhírek között szerepelt, hogy ingyen lehet kiváltani meglévő hitelünket, ha legalább részben másik hitelből tudjuk csak megoldani, sőt az új hitelhez kapcsolódó költségek közül is többet jól megtámogattak a szabályozásnál, pl. díjmentessé tették a…..
kisdeadvédelmi intézet 2015.11.19 17:26:27
@ColT: de kocsog vagy, egyet kellett volna értene betli görllel. Legyünk pozitívak(=engedékenyek az analfabétákkal, igénytelenekkel).
HOL van az újposzt. Még a posztanyaméhben, világos ám, csak meg kellett kérdeznem, szóval hol van. Ja oké. Látjuk, szívesen.