Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koalapata kopog a pepita patikakövön

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hányatott sorsú párt ez az LMP. Először kettészakad, aztán otthagyja elsőszámú vezetője, Schiffer András, a 2018-as választáson összehozzák a kétharmadot a Fidesznek, utána "Az egyik társelnök kilép, a másikat eltiltják a tisztségviseléstől, verekedéssel oldják meg a konfliktusaikat, és junior…..
A teljesen elbaltázott és értelmetlen paksi bővítés népszerűsítésére évek óta milliárdokat költ az állam a magyar adófizetők pénzéből. Szemben azonban számos más propagandahadjárattal, úgy néz ki, ebben az ügyben masszív kudarcot vallottak. Hiába használják a saját…..
koalapata kopog a pepita patikakövön 2018.07.23 11:04:34
@maxval balcán bircaman: láthatóan egy putyinbérenc vagy
"Berni mosópor"???!!?! Juhász Péter, az Együtt nevű mikropárt elnöke úgy gyalázza Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét, mintha fizetnék érte. Szexista ez a politikai hirdetés? Igen. "Bernivel a kormánypárt is tovább él" - hazug ez az állítás? Persze, hogy az. Sokszínűség = Együtt a…..
Tegnap kiderült, hogy Karácsony Gergely elvállalná a közös miniszterelnök-jelöltséget, és ha jól értjük, az MSZP is támogatja ebben. Ez önmagában is érdekes fejlemény, de ennél már csak az eddig Karácsonyt támogató Együtt reakciója érdekesebb. Két hónapja ugyanis az Együtt és a Párbeszéd…..
Az LMP-t és Szél Bernadettet még mindig a politikailag már halott Schiffer András szelleme mozgatja. Ő vezette be, hogy az LMP társelnöki szinten képviselteti magát a Fidesz házibuliján, a Bálványosi Nyári Egyetemen. Szél Bernadett, akitől elég távol áll az önálló politikai gondolkodás, folytatta…..
Szerencsére nem halt meg, csak visszavonult, így akár őszinték is lehetünk. Schiffer András nem jó ember, és nem volt jó politikus. Miközben erényeit – szakmai felkészültségét, retorikai jártasságát – ellenfelei is elismerik, politikusként a félelmek és frusztrációk, a kihagyott lehetőségek és a…..
  Van ez az erkölcsi véglény, akinek Bayer Zsolt névre állították ki a Fidesz 5. számú párttagkönyvét. Az a feladata, hogy kimondja azt is, amit még Kövér László sem enged meg magának. Ha zsidózni kell, zsidózik, ha cigányozni kell, cigányozik, ha buzizni kell, buzizik.…..
No FuckiN' Way Faszt lesz Paks2! 2015.11.18 12:21:25
Az lesz, hogy Brüsszel botot dug Orbán és Putyin tandembringájának küllői közé. Vétózzák a paksi bővítést, mert az Unióban olyan nincs, hogy egy ekkora bizniszt nyílt pályázat nélkül levajazhat két korrupt népvezér. Elnöki lépés! Most ne nyissuk ki az atomvitát, mert…..